Інгредієнти:
- ковбаса, 150 г;
- крабові палички, 150 г;
- гриби, 150 г;
- сир, 150 г;
- цибуля зелена, 100 г;
- помідор, 1 шт;
- майонез, 100 р.
Як готувати салат «П’ятихвилинка» покроково:
Ковбасу беріть копчену або, як я, просто мисливські ковбаски. Ріжемо кубиками. Мариновані грибочки ріжемо шматочками. Крабові палички ріжемо шматочками. Вибирайте крабові палички не заморожені і лише гарної якості. Зелена цибуля ріжемо. Салат «П’ятихвилинка» формуємо на блюді шарами, над кожним робимо сіточку майонезу.
Перший шар – ковбаса.
Другий шар – гриби.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Листковий салат «Грибна галявина» з шинкою
Третій шар – зелена цибуля.
Четвертий шар – крабові палички.
Весь салат посипаємо тертим на дрібній тертці сиром. Прикрашаємо по всьому периметру півкільцями помідора.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чудовий салат «Виноградний браслет»: гарний та смачний
Порада: якщо хочете, зробіть ще один шар із помідорів. Спочатку ріжемо томат на дві частини, прибираємо чайною ложкою м’якоть і ріжемо кубиком. Беріть у цьому випадку – 2 помідори, один салат і один для декору.
Приємного всім апетиту та гарного настрою!