Салат “Валерія” із крабовими паличками та морквою по-корейськи: вишукана страва на будь-який стіл

Сьогодні готуємо напрочуд смачний салат "Валерія" , який ще й дуже гарний та барвистий. Морква по-корейськи, соковита та хрустка, у цьому салаті грає першу скрипку, а решта інгредієнтів гармонійно доповнюють її та дещо згладжують характерну пряність і гостроту. Такий салат точно стане фаворитом на будь-якому святковому столі!

Соковитий салат із крабовими паличками готується дуже швидко, особливо якщо ви придбали вже готову моркву по-корейськи. Завдяки простим інгредієнтам і швидкому приготуванню, салат  “Валерія” стане вашим улюбленим рецептом. Ідеальне поєднання овочів і заправки робить цей салат ситним і дуже апетитним! Спробуйте і переконайтеся самі!

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 200 гр
  • Картопля відварена – 2-3 шт (350 гр)
  • Сіль – 1 дрібка
  • Яйця варені – 3 шт
  • Морква по-корейськи – 200 гр
  • Солоні / мариновані огірки – 3-4 шт (150 гр)
  • Майонез – 150-180 гр
  • Зелень – для прикраси

Як приготувати салат  “Валерія” :

Наріжте крабові палички невеликими кубиками. Відварену картоплю натріть на крупній тертці. Варені яйця також натріть на крупній тертці.

Солоні огірки наріжте тонкими кружечками. Моркву по-корейськи підготуйте для використання.

ЩЕ САЛАТ: ❤  Салат «Вишиванка» із курячого філе з ананасами, чорносливом та плавленим сиром

Використовуйте кулінарне кільце діаметром 17 см для формування салату.
Перший шар – викладіть натерту картоплю й ущільніть її. За бажанням злегка посоліть. Зверху додайте трохи майонезу.


Другий шар – крабові палички. Змастіть їх майонезом.


Третій шар – натерті варені яйця. Злегка ущільніть і нанесіть шар майонезу.


Четвертий шар – викладіть моркву по-корейськи. Рівномірно розподіліть її та знову змастіть майонезом.


Останній шар – прикрасьте кружечками солоних огірків.

Відправте салат у холодильник на 30 хвилин, щоб він просочився. Потім акуратно приберіть кулінарне кільце. Перед подачею прикрасьте салат зеленню, якщо хочете додати свіжості та яскравості. Салат виходить неймовірно смачним, з цікавим поєднанням продуктів і насиченим смаком.

ЩЕ САЛАТ: ❤ Ніжний салат “Сніжок” з куркою та огірком. Смачний, швидкий салат на святковий стіл

Швидкий у приготуванні та дуже смачний салат із моркви по-корейськи з крабовими паличками готовий. Подавайте салат до столу одразу після приготування. Смачного вам салат, готуйте з любов’ю! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Салат “Валерія” із крабовими паличками та морквою по-корейськи: вишукана страва на будь-який стіл
Такий смачний салат з квасолі, що на столі не залишається. Можна готувати хоч щодня