Такий салат “Французький” можна приготувати з легким домашнім майонезом або сметаною.
Інгредієнти:
- 2 яблука
- 2 моркви
- 1 цибулина
- 4 яйця
- 200 гр твердого сиру
- 100 гр майонезу
- сіль за смаком
Як готувати салат французський:
Очищуємо яблука від шкірки, видаляємо серцевину, свіжу моркву миємо та чистимо. Яйця варимо на круто, даємо охолонути
Нарізаємо цибулю і заливаємо її окропом, щоб вона стала м’якою.
На грубій тертці натираємо одне яблуко, додаємо в салатницю.
Тремо два яйця і одну моркву, змішуємо, викладаємо на яблучний шар, змащуємо майонезом.
Натираємо половину сиру, додаємо на салат.
Потім шари повторюються в такому самому порядку, верхній сирний – заключний, його змащувати майонезом не потрібно. не обов”язково шари салату мають бути в такій послідовності. Експериментуйте!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салат «Малахитовий браслет»: смачна страва з ківі,яка вас здивує
Салат “Французький” можна прикрасити дрібно посіченими волоськими горіхами або фундуком.
Якщо під рукою нема твердого сиру, використовуйте нежирний плавлений сирок. Насолоджуйтесь ніжною стравою та порадьте рецепт друзям!