Якщо ви шукаєте оригінальні та нескладні в приготуванні салати на свята, то салат “Соняшник” – це те, що потрібно! Рецепт салату з куркою, грибами, сиром і яйцями простий, а смак і оформлення салату порадує вас і ваших гостей.
Інгредієнти:
- Куряча варено-копчена грудка/варена – 1 шт. 250-300 г
- Яйця варені – 4-5 шт.
- Гриби мариновані – 200 г
- Сир твердий – 100 г
- Часник – 1-2 зуб.
- Майонез – 3-4 ст. л.
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1/4 ч. л.
- Маслини – 1 б.
- Листя салату – 4-5 шт.
- Чіпси Начос -1 п.
Як приготувати салат “Соняшник” :
Згідно зі списком запропонованих інгредієнтів готуємо продукти для салату “Соняшник”. Салат формуємо у відповідному посуді (бажано з бортиками). Нарізати курку кубиками, покласти у глибоку миску.
Нарізати яйця і гриби дрібним кубиком, крім 2-х жовтків.
Положити в миску до нарізаної курки.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Смачний листковий салат з куркою та чорносливом на святковий стіл
Сир і часник натерти на тертці.
Заправити майонезом, посолити, поперчити за смаком.
Салат перекласти на блюдо, сформувати рівну півкулю.
Маслини нарізати вздовж на 4-8 часточок.
Викласти на салат нарізані маслини у вигляді насіння. Середину салату посипати натертим жовтком.
Навколо страви по кругу поставити листя салату.
Перш, ніж подавати салат “Соняшник” на стіл, ставимо його хоча б на годину в холодильник, щоб салат просочився!
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат «Ярослава»: змушена готувати на кожне свято. Бо завжди зʼїдають першим!
Перед подачею по краях салату викласти пелюстки соняшника з чіпсів. Приємного апетиту ❤