Куряче філе з ананасами🍍 і перцем в кисло-солодкому соусі

Апетитне куряче філе з ананасами і перцем - ніжна, пікантна, дуже ароматна і смачна страва, яка приведе вас у захват. Куряче філе в поєднанні з томатним соусом дарує просто незабутній смак. А завдяки консервованим ананасам філе набуває дуже яскравої солодкуватої нотки. Доповнити курку можна гарніром із відвареного рису. Готується швидко та неймовірно просто.

Рецепт, який ідеально підійде для легкої та смачної вечері. Куряче філе з ананасами і перцем швидко і легко готується на сковороді, Спершу обсмажується з ананасом і овочами, а потім тушкується в солодко-кислому соусі , завдяки чому виходить дуже ніжним і ароматним. Обов’язково приготуйте та спробуйте – цей рецепт стане одним із ваших улюблених.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Куряче філе 300 гр
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Паприка ½ ч.л
  • Крохмаль кукурудзяний 1 ст.л
  • Олія рослинна 2-3 ст.л
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Перець болгарський 1 шт
  • Ананас консервований 5 кілець

Соус

  • Цукор коричневий тростинний 1 ч.л
  • Соус соєвий 3 ст.л
  • Оцет яблучний 5% 1 ст.л
  • Часник свіжий 1 зубчик
  • Соус кисло-солодкий 1 ч.л
  • Кетчуп 1 ст.л

Для подачі

  • Цибуля зелена 1 пучок

Як приготувати куряче філе з ананасами і перцем:

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.

Складаємо курку в глибоку миску. Солимо та перчимо за смаком. Додаємо паприку, крохмаль і перемішуємо.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Гуляш по-козацькі : страва, яку чоловік проситиме готувати знову і знову

На пательні розігріваємо трохи рослинної олії та обсмажуємо шматочки курки на сильному вогні до золотистого кольору, постійно помішуючи. Знімаємо курку зі сковороди на окрему тарілку.

На сковорідку, на якій смажили курку, додаємо трохи олії та обсмажуємо протягом кількох хвилин цибулю, нарізану великими кубиками Додаємо до цибулі болгарський перець, нарізаний великими кубиками. Смажимо овочі разом 3-5 хвилин, регулярно помішуючи.

Щоб готова страва вийшла яскравішою та апетитнішою, візьміть половинки перців різних кольорів, наприклад, червоного та жовтого. Кільця консервованих ананасів нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо в сковороду до овочів. Смажимо ще кілька хвилин.

У сковорідку повертаємо обсмажену курку та перемішуємо.

Для соусу в мисці з’єднуємо коричневий цукор, соєвий соус, яблучний оцет, кисло-солодкий соус і кетчуп. Пропускаємо через прес часточку часнику. Перемішуємо.

Виливаємо кисло-солодкий соус, що вийшов, у сковорідку і перемішуємо.

Дрібно нарізаємо невеликий пучок зеленої цибулі та додаємо до курки з овочами. Перемішуємо і вимикаємо вогонь.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Печеня з картоплею, квасолею та м’ясом у томатному соусі

Курка з ананасами та овочами в кисло-солодкому соусі готова. Подаємо страву до столу та насолоджуємося. Приємного апетиту!

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Куряче філе з ананасами🍍 і перцем в кисло-солодкому соусі
Фарширована цибуля – тепер будете готувати завжди