Торт без випічки з пряників та оригінального крему з ряжанки

Коли немає часу, але хочеться солодкого і смачненького, завжди виручає такий швидкий торт без випічки з пряників. Його готувати дуже просто і швидко А в якості основи для торта відмінно підходять крекери, розсипчасте печиво або пряники. Сьогодні буде дуже смачний торт з оригінальним незвичним кремом. Він виходить солодким, ніжним, смачним і красивим. Будете готувати? ❤

Такий спосіб завжди виручає, коли немає часу на приготування, але дуже хочеться подати до столу смачний торт. Всі, хто пробують цей незвичайний торт без випічки з пряників, думають, що він приготований з коржів, які випікали. Крем для нього можна готувати будь-який за смаком, але він не має бути дуже густим і солодким.

Підписуйтесь на – Країна Рецептів 🍝 в Телеграм

Інгредієнти:

  • 450 гр. пряники
  • 400 гр. сиру м’якого
  • 3 ст.л. згущене молоко
  • 50 гр. горіхів волоських

Як приготувати торт з пряників без випічки

Для крему можна купити готовий вершковий сир або приготувати його в домашніх умовах з 2 пакетів ряжанки. Смак у нього виходить відмінний, він ще й набагато дешевший. Ряжанку (1 кг) в пакетах заморожуємо в морозильній камері (3-4 години), потім видаляємо плівку. Розміщуємо на марлі (кілька шарів) і викладаємо до друшляка.

Даємо відтанути на столі 8-12 годин і вершковий сир зі смаком топленого молока готовий. Ряжанку можна замінити на кефір. Якщо немає стільки часу, то просто купуємо готовий вершковий сир.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Чорничний мусовий торт “Лісова ягода” із дзеркальною глазур’ю

Сир перекладаємо до миски, додаємо варене згущене молоко і добре збиваємо. Згущеного молока не треба додавати багато, бо пряники і так солодкі. Крем виходить з кислинкою.

Пряники для торта можна брати м’ятні або шоколадні, як в нашому випадку. Розрізаємо пряники на 3 частини. Один пряник залишаємо.

Крем виходить не дуже густим. Миску вистилаємо харчовою плівкою, змащуємо кремом і починаємо викладати пряники. У порожнечі додаємо невеликі шматочки.

Пряники змащуємо кремом і додаємо подрібнені горіхи.

Повторюємо шари, поки не закінчаться пряники.

Змащуємо останній шар пряників кремом (2 ст. л. залишаємо) і вкриваємо плівкою. Даємо настоятися в холодильнику 4 години.

Потім плівку розкриваємо. Пряник, який залишився перетворюємо пальцями на крихту, половину крихти розміщуємо на торті. Вкриваємо його тарілкою або сервірувальною дошкою, перевертаємо, видаляємо плівку, змащуємо залишками крему і посипаємо крихтою.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Дуже смачний пляцок “Маркіза” на горіховому безе з шоколадним та заварним кремом із пудингу

Торт без випічки з пряників виходить дуже ніжний та ароматний. Кисленький крем з вершкового сиру, горіхи і солодкі пряники – це дуже смачно. Смачного вам тортика! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Торт без випічки з пряників та оригінального крему з ряжанки
Грузинські кукурудзяні коржики з сиром сулугуні