На свято хочеться вразити гостей своїми стравами та задовольнити побажання найвибагливіших гурманів. Зробити це не так складно, як здається. Для приготування цього святкового салату не потрібні якісь складні інгредієнти – зі звичайнісіньких продуктів виходить чудова страва, яка не тільки смачна, а й красива. Можна використовувати будь-яке м’ясне філе, а печериці замінити лісовими грибами. За цим рецептом салат з куркою і смаженими печерицями готується досить легко.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Печериці 250 гр
- Цибуля 1 шт
- Морква 1 шт
- Куряче філе 250гр
- Яйця 3шт
- Рослинна олія 20мл
- Майонез 50гр
- Сіль за смаком
Як приготувати салат з куркою і смаженими печерицями:
Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Як куряче м’ясо можна взяти філе грудок або філе стегон. Курку заздалегідь відваріть у киплячій воді близько 30 хвилин. Потім остудіть. Відваріть яйця протягом 7-8 хвилин, потім остудіть їх у холодній воді.
Печериці промийте в проточній воді від забруднень і обсушіть. Потім наріжте гриби слайсами. Очистіть цибулю та моркву. Обполосніть. Цибулю наріжте, а моркву потріть на крупній тертці.
ЩЕ САЛАТИК: ❤ Салат “Гніздо глухаря”- 2 варіанта: з картоплею фрі та морквою по-корейські
Розігрійте сковорідку, налийте олію та викладіть нарізані гриби. Обсмажуйте їх 7-8 хвилин. За цей час вони зменшаться в розмірі та почнуть підсмажуватися. Трохи їх підсоліть. Обсмажте подрібнені моркву та цибулю протягом 4-5 хвилин. За цей час овочі стануть м’якшими.
Обсмажені гриби та овочі перекладіть на тарілки й остудіть. Варені яйця очистіть від шкаралупи. Куряче філе наріжте кубиками та перекладіть у чашу. Слідом додайте нарізані яйця.
Додайте до салату остиглі гриби та овочі.
Можна додати в салат зі смаженими грибами та цибулею трохи кропу або будь-якої іншої зелені.
Заправте салат майонезом і перемішайте.
Готовий салат перекладіть у відповідний салатник і подавайте до столу.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Святковий салат «Курочка ряба»: смачний і гарний, як торт
Миру Вам, щастя й добра! 💛💙