Смачний, простий і ситний салат з куркою і смаженими печерицями

Уміле поєднання інгредієнтів забезпечує прекрасний смак салату. Цей простий, але водночас ситний салат з куркою і смаженими печерицями складається зі звичайних продуктів, які гармонійно поєднуються один з одним. Якщо у вас намічається торжество або ви просто хочете здивувати своїх рідних, то обов'язково приготуйте цей салат. Він чудово смачний!

На свято хочеться вразити гостей своїми стравами та задовольнити побажання найвибагливіших гурманів. Зробити це не так складно, як здається. Для приготування цього святкового салату не потрібні якісь складні інгредієнти – зі звичайнісіньких продуктів виходить чудова страва, яка не тільки смачна, а й красива. Можна використовувати будь-яке м’ясне філе, а печериці замінити лісовими грибами.  За цим рецептом  салат з куркою і смаженими печерицями готується досить легко.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Печериці 250 гр
  • Цибуля 1 шт
  • Морква 1 шт
  • Куряче філе 250гр
  • Яйця 3шт
  • Рослинна олія 20мл
  • Майонез 50гр
  • Сіль за смаком

Як приготувати салат з куркою і смаженими печерицями:

Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Як куряче м’ясо можна взяти філе грудок або філе стегон. Курку заздалегідь відваріть у киплячій воді близько 30 хвилин. Потім остудіть. Відваріть яйця протягом 7-8 хвилин, потім остудіть їх у холодній воді.

Печериці промийте в проточній воді від забруднень і обсушіть. Потім наріжте гриби слайсами. Очистіть цибулю та моркву. Обполосніть. Цибулю наріжте, а моркву потріть на крупній тертці.

ЩЕ САЛАТИК: ❤ Салат “Гніздо глухаря”- 2 варіанта: з картоплею фрі та морквою по-корейські

Розігрійте сковорідку, налийте олію та викладіть нарізані гриби. Обсмажуйте їх 7-8 хвилин. За цей час вони зменшаться в розмірі та почнуть підсмажуватися. Трохи їх підсоліть. Обсмажте подрібнені моркву та цибулю протягом 4-5 хвилин. За цей час овочі стануть м’якшими.

Обсмажені гриби та овочі перекладіть на тарілки й остудіть. Варені яйця очистіть від шкаралупи. Куряче філе наріжте кубиками та перекладіть у чашу. Слідом додайте нарізані яйця.

Додайте до салату остиглі гриби та овочі.

Можна додати в салат зі смаженими грибами та цибулею трохи кропу або будь-якої іншої зелені.

Заправте салат майонезом і перемішайте.

Готовий салат перекладіть у відповідний салатник і подавайте до столу.

ЩЕ САЛАТ: ❤  Святковий салат «Курочка ряба»: смачний і гарний, як торт

Миру Вам, щастя й добра! 💛💙

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Смачний, простий і ситний салат з куркою і смаженими печерицями
Салат з тунцем і морквою: на свято і на кожен день