Торт “Панчо”🎂 з консервованими ананасами і сметанним кремом. Моя улюблена варіація

Сьогодні розказую як приготувати цікавий торт "Панчо" з ананасами - відомий усім торт у вигляді гірки. Цей торт зі шматочків бісквіта з сметанним кремом готується досить просто. У начинку додають шматочки консервованих ананасів або інші фрукти та ягоди. Спробуйте приготувати, точно залишитеся задоволені!

Ніжний, простий і дуже смачний торт “Панчо” з ананасами  – нескладний у приготуванні, але дуже смачний десерт. Один з улюблених рецептів у нашій родині. Торт виходить дуже ніжним, який порадує своїм смаком велику компанію.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

Корж

  • Яйця 6шт СО
  • Цукор 220г
  • Борошно 300г
  • Ванільний цукор 10 г
  • Розпушувач 15г

Начинка

  • Ананаси консервовані шматочками 350 г
  • Сметана 25% 450 г (можна більше)
  • Цукрова пудра 40г (якщо любите солодші десерти – додавайте ще)

Для декору

  • Шоколад темний 50 г
  • Вершки 33% 50 г

Сметанний крем для верху

  • Сметана 300г («відважити»)
  • Цукрова пудра 30-40г (залежить від кислоти сметани і вашого смаку)

Як приготувати торт Панчо:

Збити в пишну масу яйця з цукром і ваніллю, додати борошно, змішане з розпушувачем. Деко застелити пергаментом, вилити тісто, розрівняти. Випікати в розігрітій до 210С духовці 15 хвилин (до сухого сірника). Вийняти корж, остудити, зняти з пергаменту. Вирізати коло, що дорівнює діаметру миски для складання торта (у мене 20см).

Решту коржа порізати ножем на середні шматочки або порвати руками, скласти у велику ємність, додати сметану, цукрову пудру, ананаси з рідиною (рідину вливаємо поступово, щоб суміш не виявилася сильно водянистою, трохи залишити для просочення коржа), перемішати.

ЩЕ ТОРТ: ❤ Торт “Шахова королева”. Рецепт смачного домашнього шоколадного торта

Миску застелити плівкою, викласти корж з ананасами, ущільнити. Зверху покласти круглий, вирізаний корж, за бажання його можна просочити. Закрити плівкою і прибрати в холодильник на кілька годин, краще на ніч. За цей час «відважити» 300 г сметани в подвійній марлі, покласти її на друшляк, його на миску і в холодильник, щоб стекла рідина.

Залежно від якості сметани та її кислоти може знадобитися різна кількість цукрової пудри, я додаю 15-20 г у сметану, промішую.

Торт перевернути на блюдо, прибрати миску і стретч. Змастити сметанним кремом, прибрати на 15-20 хвилин у холодильник.

ЩЕ ТОРТ: ❤ Гарбузовий торт з апельсином та корицею: готується просто, з’їдається швидко

Полити сумішшю шоколаду з вершками (шоколад розтопити в гарячих вершках, остудити до кімнатної температури) за допомогою корнетика. Приємного апетиту та гарного настрою! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Торт “Панчо”🎂 з консервованими ананасами і сметанним кремом. Моя улюблена варіація
Млинці на кефірі з маковою начинкою