У нашій родині салат “Новинка” готується часто на святковий стіл. Це смачний варіант салату з крабовими паличками, ковбасою і кукурудзою, в якому ідеально поєднуються всім улюблені смаки. А особливої пікантності блюду надає зелена цибуля. Рекомендую приготувати, певна, що сподобається!
Інгредієнти:
- крабові палички, 200 г;
- яйця варені, 3 шт.;
- ковбаса, 300 г;
- кукурудза, 200 г;
- огірки, 70 г;
- цибуля зелена;
- майонез.
Як готувати салат Новинка покроково:
Салат формується шарами і кожен шар покриваємо сіточкою з майонезу. Також можна просто змішати всі продукти та подавати страву в салатнику.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Салат “Французький” – легка святкова закуска
Насамперед відваріть круто яйця. Дайте їм охолонути, очистіть і натріть на тертці. Можете нарізати їх довільно. Ковбасу наріжте смужками, а крабові палички – кухлями.
Порубайте зелену цибулю, а огірки наріжте кубиками. Процідіть рідину з кукурудзи та підготуйте майонез. Починаємо складання. У роз’ємну форму першим шаром рівномірно викладіть ковбасу. Поверх ковбаси зробіть тонку майонезну сітку. Вона буде в нас на кожному шарі. Далі викладіть огірки. За ним — більша частина зеленої цибулі, кукурудза та крабові палички.
Найвищий шар – натерті яйця. Тому викладіть їх красиво. Зробіть ажурну майонезну сітку.
Прикрасьте салат січеною цибулею і огірками, якщо є.
До речі, можна використовувати як круглу, так і квадратну форму. Особисто нам здається, що остання виглядає стильніше.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Салат з тунцем та морквою: на свято та кожен день