Картопля-гармошка з грибною начинкою запечена в духовці

Іноді хочеться приготувати для своєї сім'ї щось смачне та поживне на обід чи вечерю. Картопля-гармошка з грибною начинкою запечена в духовці ,це саме та страва, яка буде смачною та й готується дуже швидко. Рецепт досить простий і не вимагає дорогих інгредієнтів. Страва має шикарний вигляд на святковому столі.

Це дуже простий, смачний та оригінальний рецепт приготування запеченої картоплі у духовці. При цьому картопля-гармошка – ідеальне закусочне блюдо, а за рахунок грибної начинки картопля виходить дуже ситною. Такого ви точно ніколи не куштували.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Картопля 4  шт.
  • Печериці 150  гр
  • Суміш перців 1  ч. л.
  • Оливкова олія 70  мл
  • кріп 1  пучок
  • Сіль  за смаком

Як готується картопля-гармошка :

Насамперед ретельно вимити картоплю. Добре обсушити бульби, але зчищати шкірку з овочів не потрібно. На обробну дошку паралельно один одному покласти китайські палички або ложки (кулінарні лопатки тощо кухонне приладдя). Між ними розмістити картоплину. Зробити глибокі надрізи у бульбі, але прорізати до кінця не потрібно.

Ретельно промити гриби. Очистити печериці. Нарізати їх дрібними кубиками. Відправити у миску. Туди ж всипати сіль. Додати суміш перців. Свіжий кріп промити і ґрунтовно просушити рушником. Дрібно-дрібно посікти свіжу зелень ножем. Отриману заготовку відправити до грибів. Ґрунтовно перемішати продукти — грибна начинка для картоплі готова!

ЩЕ ПО ТЕМІ: ❤ Картопля фарширована м’ясом на обід або вечерю

Начинити розрізи у бульбах підготовленою сумішшю.

Деко застелити харчовою фольгою. Промазати її оливковою олією. Кожну заготівлю теж змастити оливковою олією. Закрити фольгою зверху. Краї добре закріпити. Відправити на 35 хвилин у духовку, заздалегідь розігріту до 180 градусів. Потім верхню частину фольги зняти і знову відправити картоплю в шафу хвилин на 7-10.

Картопля-гармошка з грибною начинкою – універсальна страва, яка порадує сім’ю та знайомих. Завдяки своїй простоті, картоплю можна легко готувати хоч щодня. Додайте до цього оригінальну подачу та страву з картоплі з грибною начинкою оцінять на святковому столі.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Молода картопля з овочами на вечерю в духовці. Просто, швидко, неймовірно смачно!

Перед подачею на стіл готову страву потрібно прикрасити зеленню і листям салату. Смачної вам картопельки!❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Картопля-гармошка з грибною начинкою запечена в духовці
Шоколадний торт “Йогурт” з мусом із йогурту та вершків – дуже смачний і красивий