Смажені в клярі кабачки “Восьминіжки” з часниковим соусом. Сама популярна страва цього сезону!

Якщо ви не знаєте, що ще приготувати з кабачків, то пропоную приготувати ось такі смажені в клярі кабачки “Восьминіжки” . Хрусткі кабачки в паніровці можна подати як самостійну страву або до м'яса, риби. І обов'язково з соусом із часником і зеленню на воді або сметані. Це дуже смачно!

Смажені в клярі кабачки “Восьминіжки”  настільки смачні, що мої гості були в захваті від цього рецепту! Така закуска з кабачків підійде як на кожен день, так і на свято. Не дарма я ціле літо доглядала за примхливими пасльоновими!

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 шт.;
  • Сіль – ½ ч.л.;

Кляр:

  • Яйця – 3 шт.;
  • Майонез – 1 ст.л.;
  • Панірувальні сухарі – 100 г;
  • Борошно – 4 ст.л.;
  • Паприка – ½ ч.л.;

Соус:

  • Часник – 3 зубчики;
  • Кріп – 2 ст.л.;
  • Олія – ​​2 ст.л.;
  • Охолоджена кип’ячена вода – 2 ст.л.

Як приготувати смажені в клярі кабачки “Восьминіжки”:

Видаляємо у кабачків плодоніжку та шкірку, робимо надрізи вздовж не до кінця основи кабачка. Якщо шкірка в кабачків молода, то чистити не потрібно.

Посипаємо кабачки сіллю та залишаємо на 15-20 хвилин.

ЩЕ КАБАЧКИ: ❤ Запечені кабачки з фаршем у сметанній заливці: виходять смачніші, ніж голубці

Збиваємо яйця з майонезом, змішуємо панірувальні сухарі з паприкою та борошном.

Віджимаємо зайву рідину з кабачків, обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

Вмочуємо кабачки у яєчну суміш.

Викладаємо кабачки в сковороду в гарячу олію.

Обсмажуємо кабачки під кришкою до золотистого кольору з обох боків.

Натираємо на дрібній тертці часник, нарізаємо кріп, змішуємо з олією. Вливаємо в суміш кип’ячену воду.

ЩЕ КАБАЧКИ: ❤ Святкові страви із кабачків – шість нових та оригінальних рецептів

Змащуємо кожен обсмажений кабачок сумішшю часнику та зелені. Виходить чудова закуска з кабачка. Смачного вам, мої дорогенькі! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Смажені в клярі кабачки “Восьминіжки” з часниковим соусом. Сама популярна страва цього сезону!
Ліверна ковбаса з м’ясом домашнього приготування. Такої смачної ви ще не куштували