Смажені в клярі кабачки “Восьминіжки” настільки смачні, що мої гості були в захваті від цього рецепту! Така закуска з кабачків підійде як на кожен день, так і на свято. Не дарма я ціле літо доглядала за примхливими пасльоновими!
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Кабачки – 3 шт.;
- Сіль – ½ ч.л.;
Кляр:
- Яйця – 3 шт.;
- Майонез – 1 ст.л.;
- Панірувальні сухарі – 100 г;
- Борошно – 4 ст.л.;
- Паприка – ½ ч.л.;
Соус:
- Часник – 3 зубчики;
- Кріп – 2 ст.л.;
- Олія – 2 ст.л.;
- Охолоджена кип’ячена вода – 2 ст.л.
Як приготувати смажені в клярі кабачки “Восьминіжки”:
Видаляємо у кабачків плодоніжку та шкірку, робимо надрізи вздовж не до кінця основи кабачка. Якщо шкірка в кабачків молода, то чистити не потрібно.
Посипаємо кабачки сіллю та залишаємо на 15-20 хвилин.
ЩЕ КАБАЧКИ: ❤ Запечені кабачки з фаршем у сметанній заливці: виходять смачніші, ніж голубці
Збиваємо яйця з майонезом, змішуємо панірувальні сухарі з паприкою та борошном.
Віджимаємо зайву рідину з кабачків, обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Вмочуємо кабачки у яєчну суміш.
Викладаємо кабачки в сковороду в гарячу олію.
Обсмажуємо кабачки під кришкою до золотистого кольору з обох боків.
Натираємо на дрібній тертці часник, нарізаємо кріп, змішуємо з олією. Вливаємо в суміш кип’ячену воду.
ЩЕ КАБАЧКИ: ❤ Святкові страви із кабачків – шість нових та оригінальних рецептів
Змащуємо кожен обсмажений кабачок сумішшю часнику та зелені. Виходить чудова закуска з кабачка. Смачного вам, мої дорогенькі! ❤