Готувати цибульники дуже просто. Рецепт схожий на готування інших овочевих оладок. При цьому гіркота цибулі в луковичках нейтралізується за рахунок теплової обробки, залишається лише легка пікантність. Подають луковички зі свіжою сметаною або як закуска до борщу. Вони виходять м’якими, ніжними та дуже смачними.
Інгредієнти:
- 3 цибулини,
- 2 яйця,
- 6 столових ложок манки,
- сіль,
- перець,
- кінза,
- паприка
- рослинне масло для смаження.
Як готувати цибульники:
Цибулю дрібно шаткуємо і перекладаємо в глибоку миску. Туди ж видавлюємо зубчик часнику, пересипаємо шість столових ложок манки, перемішуємо.
В окремій мисці збиваємо 2 яйця і сіль. Отриману суміш виливаємо до цибулі і знову перемішуємо.
Затягуємо плівкою, залишаємо на 15 хвилин. Потім прибираємо плівку, додаємо до суміші копчену паприку та перець.
Ще раз перемішуємо і нам залишилося тільки порційно обсмажити цибульні котлети на розжареній олії.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Цибульний пиріг «Противірусний» на сковороді – дешевий, простий, але дуже смачний
При бажанні цибульники можна протушкувати в томатному соці 3 хвилини. Вони будуть не такі хрумкі, але будуть мати другий смак.
Смачного вам!