Випічка з пісочного тіста завжди хрустка, дуже розсипчаста і буквально тане в роті, а якщо додати ще й ягідну складову, вийде особливо смачно. Пісочні рулетики за цим рецептом готуються з джемом із абрикос, але можна щоразу вибирати різний джем. Рулетики з пісочного тіста виходять хрусткими і солодкими. Це ідеальне частування до чаю.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 90 г
- Пшеничне борошно – 160 г
- Цукор – 40 г
- Сметана – 60 г
- Розпушувач – 2 г
- Джем – 100 г
- Цукрова пудра – 30гр
Як готувати рулетики з пісочного тіста :
Почнемо із приготування ніжного пісочного тіста. Борошно пшеничне і розпушувач просійте в глибоку миску. До них додайте цукор. Перемішайте інгредієнти.
Натріть у миску із сухими інгредієнтами злегка підморожене масло. Руками швидко розітріть масу до однорідної крихти.
ЩЕ ПЕЧИВО: ❤ Смачне печиво “Квітка” зі сливовим джемом
Далі введіть у неї сметану чи йогурт. Замісіть туге тісто і зберіть його в грудку.
Довго тісто вимішувати не варто. Рекомендую відправити його в холодильник на 15 хвилин, щоб з ним було легше працювати. Потім приступайте до приготовлення рулетиків.
Тісто розділіть на 4 частини. Кожну розкачайте у тонкий пласт.
Змастіть коржі улюбленим джемом і загорніть у рулет. В мене це абрикосовий. Кожен рулет розділіть навпіл або на три однакові рулетики.
Викладіть заготовки на невеликій відстані між ними на вистелений пергаментом лист.
Випікайте десерт близько 25 хвилин у розігрітій до 170 ° C духовці. Готову випічку посипте цукровою пудрою.
Щодо начинки, обмежуватися варенням необов’язково. Дуже смачною виходить така випічка, наприклад, із шоколадом чи сиром.
Навіть порожні, змащені всередині вершковим маслом, рулетики чудово підійдуть до вечірнього чаювання.
ЩЕ РУЛЕТИКИ: ❤ Рулетики із пісочного тіста з маком та горіхами
Готуйте із задоволенням! Всім смачного 💙💛