Божественний напій із пелюсток троянд 🌹. Ароматно, смачно, просто і дуже корисно

Друзі привіт, раджу вам приготувати найсмачніший напій із пелюсток троянд на зиму. Без варіння, зі збереженням яскравого кольору та аромату троянд. Цей божественний напій зможе вас здивувати! Крім незвичайного смаку та приємного аромату, він також корисний для роботи всього організму.

Такий напій із пелюсток троянд. прикрасить будь-яке свято, а також здивує всіх гостей і близьких. І всі випрошуватимуть рецепт, будьте певні. Тому що ніхто такого не пробував жодного разу в житті. Це рецепт із Туреччини. Можливо, дехто пробував варення з пелюсток троянд, це теж дуже смачно. А ось напій – навряд чи. Хоча готується він дуже швидко і просто.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Складові:

  • Пелюстки троянди – 500 г (на кожну пляшку по 50 г)
  • Цукор – на кожну пляшку по 80 г.
  • Лимонна кислота – на кожну пляшку по 2 г.
  • Окріп

Як приготувати напій із пелюсток троянд:

Цей сорт називають чайною трояндою або запашною трояндою. Пелюстки в неї дуже ніжні та ароматні. Колір їх може бути від ніжно рожевого до темно-бордового.

Очистити бутони троянд від зайвого, і залишити тільки пелюстки.

Чиста, суха скляна пляшка (простерилізована заздалегідь) – 1 л.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Пелюстки чайної троянди перетерті з цукром на зиму для випічки та лікування

Наповніть кожну пляшку приблизно 50 г квіткових пелюсток.

Далі у кожну пляшку додаємо лимонну кислоту – на кожну пляшку по 2 г.

Всипаємо цукор – на кожну пляшку по 80 г.

Заливаємо окропом.

Щільно закриваємо кришки.

Залишіть до охолодження (20-24 години).

Я кутаю пляшки під плед.

У нас його п’ють як смачний напій, і як ліки від хвороб серця – ще мою прабабуся варила цей напій і розказувала, що від дуже корисний при проблемах із серцем. Можемо зберігати у прохолодному місці протягом року. А це з блідно-рожевої троянди такий же напій.

Кришки банок мають бути щільно закриті! У жодному разі не повинно потрапляти повітря! Якщо не дотримуватись цих правил, то напій із пелюсток троянд може зіпсуватися.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Щороку закриваю апельсиновий “Мохіто” з будь-якими ягодами на зиму

Бажаю приємних приготувань та смачного вам! друзі, якщо вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! і окрема подяка за ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Божественний напій із пелюсток троянд 🌹. Ароматно, смачно, просто і дуже корисно
Цепеліни з м’ясом – найсмачніша національна литовська страва