Закусочний торт із вафельних коржів: швидкий рецепт для будь-якого столу

Красивий, соковитий, оригінальний, для святкового столу! Закусочний торт із вафельних коржів з рибними консервами чудово виглядатиме на будь-якому святі. Смачна закуска, яку гості точно оцінять! Вона готується всього за кілька хвилин, але її смак і простота здивують усіх. Ідеальний варіант для святкового столу чи спонтанних зустрічей. Дізнайтеся рецепт, що стане вашим фаворитом! 

Якщо ви вирішили придумати для святкового столу щось новеньке, але зі звичним смаком і складом, хочу вам запропонувати цікавий варіант – закусочний торт із вафельних коржів з рибними консервами, морквою та сиром. За смаком торт трохи нагадує всім відомий салат, але виходить більш поживним завдяки вафельним коржам. Неймовірно смачний, ніжний, ситний і дуже красивий закусочний торт.

Країна Рецептів🍧 у Telegram

Інгредієнти:

  • Вафельні коржі
  • Сардина 180 г
  • Яйця варені 4-5 шт.
  • Морква відварна 2 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Майонез
  • Зелена цибуля для прикрашання

Маринування цибулі:

  • Цибуля 1 шт.
  • Цукор 1 ч. л.
  • Оцет 9% 30 мл
  • Вода 100 мл

Як готувати закусочний торт із вафельних коржів:

Підготуйте всі необхідні продукти. Рибні консерви можна взяти будь-які на ваш смак: івасі, сардини, сайру, горбушу, тріску (у мене була сайра). Заздалегідь відваріть моркву і яйця. Цибулю нарізати дрібно, додати цукор, залити оцтом, водою і залишити маринуватись на 20 хвилин.

Вафельний корж перемастити майонезом, посипати на перший шар тертий сир.

ЩЕ ЗАКУСКА: ❤ Фуршетні рулетики з оселедця з плавленим сиром, перцем та солоними огірками

Покласти другу вафлю, змастити майонезом, викласти сардини.

Знову вафля, майонез, маринована цибуля, терта варена морква, посолити, поперчити.

Вафля, майонез, терті варені білки, посолити, поперчити. Повторити усі шари двічі, можна тричі.

Останній шар терті варені білки і одразу терті варені жовтки. Змастити боки тортика майонезом, прикрасити зеленою цибулькою.  Дайте закусочному торту з вафельних коржів із консервами постояти і просочитися хоча б кілька годин. Можна навіть залишити його на ніч у холодильнику.

Подавайте торт порційно, він добре ріжеться на шматки. Якщо хочете зменшити калорійність закуски, обирайте рибні консерви у власному соку, а не в олії. При бажанні  можна зробити торт з круглих або з квадратних вафельних коржів.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Рулет з лаваша з плавленим сиром, яйцями, буряком та морквою

Дякую що ви з нами! Всім Смачного!❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Закусочний торт із вафельних коржів: швидкий рецепт для будь-якого столу
Дуже смачні помідори по-корейські 🍅 на зиму: в магазині таких не купиш