Фаршироване рибне філе в духовці: соковите, ароматне і дуже ніжне, 30 хвилин і готово

Приготуванням рибного філе вже нікого не здивуєш, але ми все ж спробуємо це зробити. І всього за півгодини! Фаршироване рибне філе в духовці з ніжною сирно-шпинатною начинкою, сьогодні швидко та смачно запікаємо в духовці без зайвих заморочок і проблем. У вас буде універсальне доповнення до улюблених гарнірів. Цю дуже корисну й ефектну страву з низьким вмістом вуглеводів і високим вмістом білка також можна подати і в самостійному вигляді.

Смачне фаршироване рибне філе запечене в духовці з яскравою начинкою  – це смачна й оригінальна страва, яку можна приготувати на святковий стіл. Попри всю свою ошатність, готуються вони досить просто. Сир і шпинат надають начинці цікаві смакові нотки. Ніжне філе білої риби апетитно розкривається під час запікання в духовці.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • 6 рибних філе без шкіри та кісток (можна використовувати камбалу, палтус, тілапію, морський окунь)
  • 1/2 ч. л. вашої улюбленої приправи для риби
  • 1 ст. л. оливкової олії

Для сирно-шпинатної начинки:

  • 100 г вершкового сиру
  • 60 г сиру моцарелла – натерти на крупній тертці
  • 80 г сиру фета – розкришити на дрібні шматочки
  • 60 г свіжого шпинату – крупно нарізати

Як приготувати фаршироване рибне філе :

Почнемо з приготування ніжної сирно-шпинатної начинки: у велику миску помістимо терту моцарелу, розкришений сир фета та вершковий сир.

Додамо в миску крупно нарізаний свіжий шпинат і почнемо акуратно перемішувати начинку руками.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Найніжніші запечені рибні котлети з минтаю та овочів

Буквально через 2 хвилини наших старань ніжна сирно-шпинатна начинка вже готова до подальшої роботи.

Беремо порційні шматочки рибного філе (у мене – камбали), кладемо його на обробну дошку і рівномірно приправляємо улюбленою рибною приправою.

Тепер найважливіший етап готування: викладаємо на край рибного філе по столовій ложці готової сирної начинки й акуратно згортаємо філе в рулетик.

Аналогічні дії проробляємо з усіма порційними рибними шматочками і відправляємо фаршироване рибне філе у форму для запікання швом вниз.

Зверху приправляємо рибне філе улюбленою приправою для риби і змащуємо оливковою олією за допомогою кулінарного пензлика.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо в неї наше ароматне фаршироване рибне філе на 20 хвилин до повної готовності.

Перекладаємо готове ніжне й ароматне рибне філе на порційні тарілки та пригощаємося! Подаємо в гарячому або теплому вигляді з будь-яким гарніром, салатом і зеленню.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Рулетики з риби з начинкою обсмажені у паніровці

Рибка дуже смачна. Приємного, апетиту, друзі! Готуйте з любов’ю! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Фаршироване рибне філе в духовці: соковите, ароматне і дуже ніжне, 30 хвилин і готово
Ніжне соковите куряче філе під шубою з рум’яною сирною скоринкою в духовці