Смачне печиво “Квітка” зі сливовим джемом

Сьогодні ми підготували для вас рецепт, як дуже просто приготувати смачне печиво "Квітка" зі сливовим джемом. Використовуючи мінімум інгредієнтів, ви приготуєте смачний ароматний десерт, який обов'язково сподобається вашим рідним. Найголовніше – з цим печивом ви зможете експериментувати. Використовуючи різні види варення, ви щоразу отримуватимете зовсім новий смак печива. Ну що почнемо? ❤

Просте та швидке печиво “Квітка” зі сливовим джемом будуть ідеальними до чаю. Квіточки виходять красиві та рівні без використання спеціальних форм та пристроїв. Зможе зробити навіть дитина і господиня-початківець. Виходить дуже смачне та розсипчасте печиво. Всім раджу приготувати.

Підпишись на Країна Рецептів🍝  в Telegram

Інгредієнти:

  • М’яке вершкове масло 100 г
  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 170 г
  • Дрібка солі
  • Ванілін 1 пакетик
  • Соняшникова олія 50 мл
  • Борошно 450 г
  • Розпушувач 1 ч.л
  • Джем  сливовий

Як готувати печиво “Квітка” зі сливовим джемом.:

У миску кладемо, м’яке вершкове масло.

Додаємо яйця, цукор, ванілін, сіль та соняшникову олію.

ЩЕ ПЕЧИВО: ❤ Гата – найсмачніша, шарувата, розсипчаста та красива східна випічка

Добре перемішуємо, до однорідної маси.

Висипаємо борошно та розпушувач.

Замішуємо м’яке тісто.

Беремо шматочок тіста, розміром трохи більше грецького горіха, скачаємо в кульку.

Потім формуємо печиво за допомогою чайної ложечки.

Наповнюємо серединку печива будь-яким густим джемом.

Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Печиво має бути приємного золотавого кольору.

Ось таке воно має бути усередині. Смакота, що й казати. Найбільше смакую з чашечкою гарячої кави з молоком. Для любителів чаю, раджу приготувати м’ятний або ромашковий. Для діток дуже чудово підійде какао або компот з фруктів та ягід, як свіжих так  заморожених, або сушених.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Смачне домашнє печиво з яблучно-горіховою начинкою. Простий спосіб формування

Приємного вам чаювання, дорогі друзі ❤

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Смачне печиво “Квітка” зі сливовим джемом
Тушкована свинина з перцем у корейському стилі