Просте та швидке печиво “Квітка” зі сливовим джемом будуть ідеальними до чаю. Квіточки виходять красиві та рівні без використання спеціальних форм та пристроїв. Зможе зробити навіть дитина і господиня-початківець. Виходить дуже смачне та розсипчасте печиво. Всім раджу приготувати.
Підпишись на Країна Рецептів в Telegram
Інгредієнти:
- М’яке вершкове масло 100 г
- Яйця 2 шт.
- Цукор 170 г
- Дрібка солі
- Ванілін 1 пакетик
- Соняшникова олія 50 мл
- Борошно 450 г
- Розпушувач 1 ч.л
- Джем сливовий
Як готувати печиво “Квітка” зі сливовим джемом.:
У миску кладемо, м’яке вершкове масло.
Додаємо яйця, цукор, ванілін, сіль та соняшникову олію.
ЩЕ ПЕЧИВО: ❤ Гата – найсмачніша, шарувата, розсипчаста та красива східна випічка
Добре перемішуємо, до однорідної маси.
Висипаємо борошно та розпушувач.
Замішуємо м’яке тісто.
Беремо шматочок тіста, розміром трохи більше грецького горіха, скачаємо в кульку.
Потім формуємо печиво за допомогою чайної ложечки.
Наповнюємо серединку печива будь-яким густим джемом.
Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Печиво має бути приємного золотавого кольору.
Ось таке воно має бути усередині. Смакота, що й казати. Найбільше смакую з чашечкою гарячої кави з молоком. Для любителів чаю, раджу приготувати м’ятний або ромашковий. Для діток дуже чудово підійде какао або компот з фруктів та ягід, як свіжих так заморожених, або сушених.
ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Смачне домашнє печиво з яблучно-горіховою начинкою. Простий спосіб формування
Приємного вам чаювання, дорогі друзі ❤