Великодня паска на рідкому тісті без замісу руками

Дуже смачна та пухова паска на рідкому тісті без необхідності замішування руками – ідеальне рішення для швидкого та простого приготування. Великодня паска за таким рецептом завжди виходить вологішою та ніжнішою, бо в ній менша кількість борошна. При цьому в неї ароматний і волокнистий м'якуш, який буквально тане в роті. Паска готується з рідкого здобного дріжджового тіста, тому її не треба вимішувати руками. Спробуйте приготувати її на Великдень, вона шалено смачна!

Зараз є величезна кількість рецептів приготування пасок. Часом досить важко обрати найкращий, а пробувати готувати одночасно за кількома зовсім немає часу. З усього розмаїття редакція “Світ рецептів” виокремила один із найзручніших рецептів і поспішає розповісти вам, як швидко спекти гарну великодню паску. Ця паска на рідкому тісті дозволяє зберегти всі принади традиційного рецепту, але без зайвих трудовитрат.

Ставте запитання в коментарях, залишайте свої відгуки про рецепт, буду дуже рада на них відповісти! Якщо вам сподобався рецепт, ставте лайк і діліться ним у соціальних мережах, мені буде дуже приємно! :) Підписуйтесь на наш канал, щоб не пропустити нові рецепти! Давайте дружити!

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти на 3 паски:

  • Молоко тепле – 200мл.
  • Цукор – 200 г.
  • Ванільний цукор – 2 ч. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сметана 20% – 100 г.
  • Масло вершкове розтоплене – 100 г.
  • Борошно – +/-600 г.
  • Дріжджі сухі швидкодіючі – 14 г.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Родзинки – 120 г + 1 ч. л. борошна

Усі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Діаметр форм 11 см, висота 8,5 см.

Як готується паска на рідкому тісті :

Збийте яйця з цукром до утворення повітряної маси. Додайте ванільний цукор та дрібку солі.

Поступово влийте тепле молоко в яєчно-цукрову суміш, потім додайте сметану та розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішайте.

ЩЕ ПАСКА: ❤ Горіхово-шоколадна паска – таку ви ще не пекли

В окрему миску просійте борошно, додайте дріжджі і добре перемішайте.

Поступово вводьте борошняну суміш у рідкі інгредієнти, ретельно перемішуючи, поки не вийде густе тісто.

Промийте родзинки, обсушіть їх і обваляйте у борошні.

Додайте родзинки в тісто і перемішайте.

Накрийте плівкою тісто і залиште в теплому місці на 1-1,5 години для підйому.

Розділіть тісто на три частини та розкладіть у форми для випікання. Накрийте форми плівкою і залиште тісто підніматися ще на годину.

Випікайте паски у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.

Перевірте готовність пасок дерев’яною шпажкою – вона повинна виходити сухою.

Остудіть паски і прикрасьте їх цукровою глазур’ю на желатині, за бажання посипте кондитерською посипкою.

ЩЕ ПАСКА: ❤ Паска “Краффін” на Великдень з родзинками і сушеними вишнями

Приємного апетиту та щасливого свята Великодня!

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Великодня паска на рідкому тісті без замісу руками
Горіховий перекладанець: чудове поєднання горіхів, маку та вишні, а пісочні коржі просто тануть в роті