Інгредієнти:
- варена куряча грудка – 300 гр
- консервовані печериці – 200 гр
- варені яйця – 3 шт
- огірки свіжі – 3 шт
- сир – 100 гр
- цибуля – 1 шт
- майонез – 2 ст.л
Для маринаду
- окропу – 1 ст.л
- оцет 9% – 2 ст.л
- цукор – 1 ч.л
- сіль – 0,5 ч.л
Як готувати салат “Троянда з огірків” :
Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Перекладаємо в невелику миску, додаємо цукор, сіль і заливаємо окропом. Туди ж вливаємо оцет, перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Листковий салат з крабовими паличками та грейпфрутом
Печериці нарізаємо невеликими шматочками. Яйця відварюємо круто, очищаємо та нарізаємо кубиками.
Куряче філе нарізаємо шматочками. Трьом на тертці сир.
У глибоку миску кладемо гриби, куряче філе, яйця, сир та цибулю. Салат солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Готовий салат перекладаємо у салатник.
Огірки нарізаємо пластинками та викладаємо їх у вигляді троянди.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Салат з квасолею, ковбасою, оливками та сухариками
А потім одразу ж подаємо до столу.
Гарного вам настрою, миру на всій землі та в Україні!