Головна Сторінка » Рулетики із рибного філе. Навіть не думала, що вийде так смачно
Рулетики із рибного філе. Навіть не думала, що вийде так смачно
Смачні соковиті рулетики з рибного філе, приготовані за цим рецептом, виходять дуже соковитими, ніжними та смачними. Завдяки паніровці, страва має хрумку скоринку, яка зберігає соковитість риби. Незвичайна подача та зовнішній вигляд урізноманітнить не лише повсякденний стіл, а й підійде і для святкового.
Страва дуже проста, готується швидко, а в результаті виходить смачно та святково. Для будь-якого фуршету чи святкового столу це чудовий варіант. Мінімум недорогих інгредієнтів та чудова порційна страва готова. Рулетики з рибного філе у духовці однозначно варто спробувати!
Інгредієнти:
Рибне філе
Крабові палички
Сир
Зелень
Майонез (сметана)
Сіль та спеції
Панірувальні сухарі
Як готувати рулетики з рибного філе:
Кількість інгредієнтів тут ви підбираєте самостійно. Готуємо все за списком та давайте готувати. Нам знадобиться рибне філе. У мене філе мінтаю, для нашого рецепту воно підійде відмінно. Шматки у мене великі, я розрізала кожне філе на дві частини.
Рибку я трохи відбила, щоб шматочки стали більш плоскими та рівномірними. Рибне філе солі, змащуємо улюбленими спеціями та майонезом з одного боку (можна сметаною).
На частину змащену майонезом викладаємо розгорнуту крабову паличку. На край крабової палички трохи тертого сиру та зелені (у мене зелена цибуля). Загортаємо крабову паличку з начинкою в рибне філе, закріплюємо шпажкою, щоб рулет не розвалився під час випікання.
Викладаємо готові рибні рулетики на лист. Змащуємо майонезом чи сметаною. Зверху посипаємо панірувальними сухарями. У мене чудові жовті. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.
Ось і готове наше смачне рибне блюдо. Дуже смачно, ніжно та корисно. З картопляним пюре або рисом просто смакота. Також ця страва з риби – відмінний варіант на святковий стіл.