Чорничний чізкейк без випічки – мінімум зусиль, максимум смаку

Цей чорничний чізкейк без випічки припаде до душі тим, хто не хоче поратися з духовкою. Хрумка основа з печива ідеально поєднується з ніжною начинкою. Кислинка, яку дає чорниця, чудово відтіняє солодкий смак сиру. Чізкейк із чорницями – гарний та неймовірно смачний десерт, який оцінять усі члени родини зі скляночкою холодної кави!

Чорничний чізкейк без випічки з желатином та основою з печива – легкий, ніжний та смачний торт , який ви повинні скуштувати, хоча б раз! За цим рецептом можна приготувати чізкейк не тільки з чорницею, але і з малиною, смородиною, полуницею. Виберіть варіант, який вам найбільше подобається.

Роз’ємна форма для торта діаметром 20 см

Стакан 250 мл.

Холодний чорничний чізкейк

Інгредієнти:

  • печиво: 120 гр
  • сиру: 700 гр
  • вершки 30 – 36%: 300 гр
  • лимонний сік: 2 ст
  • цукрова пудра: 3-4 ст
  • желатин: 4 ч.л
  • вода: 1/3 склянки
  • чорниця: 2 скл
  • кисіль з агрусу: 1 уп.
  • вода: 300 мл

Як готувати чорничний чізкейк без випічки :

Вистеліть бисквітним печивом дно форми.

Желатин замочіть у воді, підігрійте, коли він набухне, і помішуйте, поки він не розчиниться. Потім відставте остигати. Покладіть сирну масу в миску і додайте лимонний сік. Змішуйте приблизно 1 хвилину, щоб інгредієнти з’єдналися. Також це можна зробити блендером. Вершки збити до міцності. Наприкінці збивання додаємо 1 столову ложку цукрової пудри і деякий час перемішуємо, поки цукор не розчиниться.

Прочитайте ще: ❤  Сметанник з грушами та шоколадним суфле — такої смакоти ви ще не їли

Додайте збиті вершки порціями (по 1 столовій ложці) до сиру та повільно перемішуйте, поки інгредієнти не з’єднаються. Спробуйте масу, чи влаштовує вас ступінь солодкості. При необхідності додати цукор. Насамкінець влити прохолодний, але ще рідкий желатин, з’єднати з підготовленою масою і викласти на бісквіти. Розрівняйте, потім поставте в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Желе розчинити в 300 мл води. Коли він охолоне, покласти в нього чорницю і час від часу помішувати, поки вона не покриється желе. Дістаємо торт з холодильника. Зверху прикрасити концентрованим фруктовим желе. Знову ставимо в холодильник, щоб все застигло.

Для цього смачного чізкейку можна використовувати свіжу або заморожену чорницю. Чізкейк також чудово смакуватиме з чорницею, смородиною чи іншими дрібними фруктами. Це відмінний десерт, яким можна ласувати цілий рік. Смаки та текстура чізкейку чудово доповнюють один одного.

Ще смачненьке: ❤ Карамельний торт без випічки з найніжнішим смаком

Пам’ятайте, що і крем, і чізкейк повинні бути холодними. Якщо ви хочете, щоб бісквіти швидше розм’якшилися, їх можна на деякий час замочити в молоці.

Смачного ❤

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Світ рецептів
Чорничний чізкейк без випічки – мінімум зусиль, максимум смаку
Салат «Кульбаба» з крабовими паличками, огірками та кукурудзою