Солодкі, пухкі апельсинові кренделі 🥨: чудовий десерт без випікання у духовці

Ароматні апельсинові кренделі з кавою будуть приємним і смачним початком вашого дня. Дріжджове тісто дуже смачне та ніжне . Приготуйте такі кренделі для вашої сім'ї без випікання на сковороді, та подайте до столу і насолоджуйтеся привітним ранком.

Ці пухкенькі апельсинові кренделі ви зможете приготувати  без духовки. Всі інгредієнти для приготування дуже прості, а виходить настільки смачний і ароматний десерт, що не описати словами. Обов’язково спробуйте приготувати, порадуйте себе і своїх близьких.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Складові:

  •  борошно — 400 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 2 ст. л.;
  • олія — 2 ст. л.;
  • вершкове масло — 2 ст. л;
  • сіль — дрібка;
  • молоко —150 мл;
  • сухі дріжджі — 8 г;
  • розпушувач — 5 г;
  • апельсиновий сік — 80 мл.

Як приготувати апельсинові кренделі:

У тепле молоко висипаємо цукор, сіль та сухі дріжджі, перемішуємо компоненти до розчинення крупинок. Розбиваємо в дріжджову суміш яйце, перемішуємо.

У суміш виливаємо апельсинові сік та олію, змішуємо інгредієнти. Висипаємо частину борошна та розпушувач у суміш, замішуємо тісто. Висипаємо залишки борошна в тісто, продовжуємо замішувати руками еластичне м’яке тісто. Кладемо в тісто вершкове масло, вимішуємо його в тісті.

Накриваємо тісто харчовою плівкою та залишаємо на 30-40 хвилин. Потім знову вимішуємо тісто та ділимо на 12 частин.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Смажені українські пампухи з маком – пісний рецепт без яєць

Розгортаємо кожну частину тіста в тонкий джгут. Усі джгути складаємо у крендельки, кладемо на пергамент. Залишаємо крендельки на пергаменті приблизно на 20 хвилин.

На пательню кладем кренделі разом з папером.

Через декілька секунд його можна легко та швидко витягнути з під крендельків. Обсмажуємо кренделі з обох боків до рум’яної скоринки.

Після приготування крендельки можна посипати цукровою пудрою.

Виходять м’які та ніжні крендельки без випікання у духовці.

Вони дуже гарні та ароматні, апельсиновий сік зробив свою справу. Ось такі вони пишненькі та гарні.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Австрійські булочки “Бухтельн” (Buchteln) з начинкою з джему

Спробуйте приготувати, це дуже смачно! Всім бажаю гарного, тихого  та мирного дня! 💙💛❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Солодкі, пухкі апельсинові кренделі 🥨: чудовий десерт без випікання у духовці
Ось чому мої булочки пишні та повітряні. Я просто додаю в тісто оцет