М’ясний салат з маринованою цибулею та болгарським перцем

Такий м'ясний салат з маринованою цибулею та болгарським перцем навіть кращий за шашлик і тому він зникає одним із перших зі столу. Це один з самих простих салатів з м’яса. Готувати його просто та швидко, зате виходить настільки смачно, що його завжди мало. Тому зазвичай я готую його побільше, щоб усім вистачило.

 Такий чудовий м’ясний салат з маринованою цибулею та болгарським перцем  дуже доречно готувати на пікнік. А ще він подобається мені тим, що включати  його в меню можна в любу пору року.  М’ясний салат можна приготувати з приводу: свято, сімейна вечеря або дружні посиденьки. Поєднання свіжих овочів та запеченого м’яса – це завжди смачно, ситно та корисно.

Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;
  • цибуля, солодкий червоний перець – по 1 шт;
  • лимон – 2 часточки;
  • оцет – 1-2 ст.л;
  • сіль, перець, зелень.

Як готувати м’ясний салат з маринованою цибулею:

Готуємо всі інгредієнти до салату. Лимон дуже добре промиваємо під водою, можна навіть з щіточкою.

Ріжемо 2 часточки і їх нарізаємо шматочками разом з шкіркою. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, змішуємо з лимонними шматочками, оцтом, перемішуємо і залишаємо маринуватися.

ЧИТАТИ ЩЕ: Корисний салат з креветками, помідорами та авокадо

Свинину ви можете відварити зі спеціями і сіллю або запекти її. Тут як вам більше подобається, я запікаю, тоді м’ясо має дуже яскравий і насичений смак. Охолоджуємо м’ясо і ріжемо шматочками.

Солодкий перець також ріжемо невеликими кубиками. Змішуємо всі продукти, додаємо дрібно різану зелень, солимо і перчимо до смаку.

Накриваємо салат і відправляємо охолодитися і настоятися на 1 годину в холодильник.

ЧИТАТИ ЩЕ: Салат із буженини для святкового столу

Можна сказати, що це і не салат, а холодна м’ясна закуска, яка прекрасно гармонує з іншими стравами.

Смачного вам!

Оцініть статтю
( Поки що оцінок нема )
Світ рецептів
М’ясний салат з маринованою цибулею та болгарським перцем
Печінка по-царськи: вишукана страва з доступних продуктів