Салат “Улюблений” з ковбасою, картоплею, морквою, болгарським перцем та зеленим горошком поєднує в собі масу смакових відтінків. Копчена ковбаса надає блюду ситність, а овочі роблять його яскравим ,корисним і дуже смачним.
Запрошуємо в Країну Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- 200 г копчено-вареної ковбаси або буженини
- 1 середня картопля
- 1 середня морква
- 1 солодкий болгарський перець
- 1/2 банки консервованого горошку
- невеликий пучок зеленої цибулі
- сіль, перець за смаком
- 2-3 ложки майонезу або густої сметани
Як готувати салат “Улюблений” з ковбасою:
Насамперед миємо картоплю і моркву та відварюємо в шкірці до готовності, зливаємо воду і даємо овочам повністю охолонути.
ЩЕ САЛАТИК: ❤ Салат з шинкою, помідорами і сиром: смачний та швидкий в приготуванні
Копчено-варену ковбасу нарізаємо дрібним кубиком. До речі, ковбасу можна замінити на буженину або балик. Смак салату буде трошки інший але так само добрий.
Охолоджену картоплю та моркву очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібним кубиком.
Солодкий перець очищаємо від насіння і також нарізаємо дрібним кубиком.
Дрібно наріжемо пір’я зеленої цибулі.
До підготовлених інгредієнтів додаємо консервований горошок.
ЩЕ САЛАТИК: ❤ Грибний салат з квасолею ,сиром та сухариками з чорного хліба
Перчимо, якщо треба солимо за смаком, заправляємо майонезом, добре перешиваємо і ситний, соковитий салат готовий. Ставимо на стіл цю барвисту тарілку і кличемо всіх пригощатися)) Смачного!