Налисники з куркою та грибами. Готую про запас, що значно економить час на приготування їжі!

Ідеальний сніданок або перекус - це налисники з куркою та грибами. Це і смачно, і ситно водночас. Млинці виходять ніжні, м'які та дуже апетитні. Рекомендую спробувати!

Тонкі ніжні налисники з куркою та грибами виходять дуже ситними та соковитими. Любителям сиру я рекомендую покласти його в начинку або урізноманітнити ці млинці кількома видами сиру. Такі налиснички можна запікати в духовці або обсмажити на сковорідці, а за бажання можна приготувати їх у мікрохвильовій печі.

Складові:

Для млинців

  • яйця 3 шт.
  • цукор 1 ст. ложка
  • сіль 0,5 ч. ложки
  • молоко 500 мл
  • борошно 300 г (+ 2-3 стол. ложки)
  • олія 3 ст. ложки

Для начинки

  • куряче філе 500 г
  • печериці 400 г
  • ріпчаста цибуля
  • сіль за смаком

Як приготувати налисники з куркою та грибами:

Тісто для млинців я готую на молоці. У чашу розбиваю яйця, додаю сіль, цукор перемішую віночком. Потім вливаю половину теплого молока, додаю все борошно, перемішую. Потім вливаю молоко, що залишилося і ретельно перемішую, щоб не було грудочок. Вливаю олію і залишаю тісто на 15-20 хвилин. Випікаю млинці звичайним способом із двох сторін. Сковороду за необхідності змащую маслом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:  Налисники з печінковим фаршем – і чому я їх раніше не готувала

Для начинки дрібнонарізані печериці обсмажую на сковороді з додаванням олії до випарювання рідини. Потім до грибів додаю цибулю, сіль і доводжу до повної готовності. Заздалегідь відварену курячу грудку прокручую через м’ясорубку. Звичайно, можна використати будь-які частини курки. З’єдную м’ясо з обсмаженими грибами. Додаю трохи бульйону, в якому варилося м’ясо, щоб фарш не був сухим.

З одного краю млинця викладаю столову ложку начинки.

Загортаю конвертиком та скручую. Млинці можна скласти в контейнер і забрати в морозилку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Заварні млинці на кефірі та молоці з окропом

При необхідності дістати та обсмажити на сковороді, або просто розігріти у мікрохвильовій печі.

Дуже смачно зі сметаною! Готуйте із задоволенням, приємного апетиту!

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 4 з 5 )
Світ рецептів
Налисники з куркою та грибами. Готую про запас, що значно економить час на приготування їжі!
Смачний та густий джем із винограду на зиму