Яблука і у свіжому вигляді зберігаються досить довго, проте у вигляді заготовок ви зможете насолоджуватись ними і всю зиму. А отримати ще більше задоволення від «яблучних» заготовок вам допоможе це яблучне пюре зі згущеним молоком . Воно як крем , виходить дуже ніжним і смачним, та може стати як цілком самостійним десертом, так і послужити кремом для тортів та тістечок.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти :
- яблука, 3 кг;
- цукор, 1 кг;
- вода, 100 мл;
- вершки згущені, жирні, 350 г
Як готувати яблучне пюре зі згущеним молоком:
З продуктів, вказаних у рецепті, у вас вийде 3 літри смачного пюре. Кількість цукру регулюйте на свій смак і виходячи з солодощі сорту яблук, які ви візьмете для пюре. Яблука чистимо і ріжемо шматочками, висипаємо цукор і перемішуємо.
Вливаємо воду в яблука і готуємо на маленькому вогні після закипання 20 хвилин під кришкою. Періодично перемішуємо.
Перебиваємо масу занурювальним блендером.
ЩЕ ДЕСЕРТ: ❤ Кавове желе як альтернатива еспресо за японським рецептом
Доводимо масу до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо під кришкою 20 хвилин.
Розкладаємо масу в стерильні баночки та закручуємо стерильними кришками.
Баночки залишаємо остигати і потім переставляємо на зберігання в підвал або в комору.
Такий дивовижний десерт, вам точно сподобається і ви будете його використовувати не тільки для формування смачних тортів і рулетів, але і як найніжніші ласощі.
ЩЕ ДЕСЕРТ: ❤ Сирна запіканка зі сметаною та манкою в духовці – пухка, як хмаринка
Особливо л.блять цей десерт дітки, та й дорослі не відмовляться.Провірено на собі 🤗 Смачного вам 💙💛