Скільки моїх подружок і колег скаржилися мені, що їхня фантазія вичерпалася. Вони не знають, що ще можна приготувати з кабачків у літній сезон. Начебто всі перепробували, і на зиму закатали , і на пікнік із собою брали. Тоді я розповідаю рецепт, як приготувати рулетики з кабачків, який здивує всіх!
Інгредієнти:
- кабачки, 2 шт.;
- яйця, 5 прим;
- борошно, 3 ст.
- фарш, 400 г;
- томатний сік, 200мл;
- цибуля, 1 шт;
- зелень та зелена цибуля;
- сіль, перець, спеції.
Як приготувати рулетики з кабачків :
Кабачки трем на великій тертці, солимо і залишаємо на кілька хвилин, щоб овочі дали сік, віджимаємо.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Запечені кабачки з фаршем у сметанній заливці: виходять смачніші, ніж голубці
Яйця солимо і перчимо, змішуємо з кабачками та різаною зеленою цибулею та зеленню.
Перемішуємо, всипаємо борошно, вимішуємо до однорідності.
Сковороду змащуємо рослинним маслом та обсмажуємо кабачкові млинці.
Фарш заправляємо тертою цибулею, сіллю, перцем та іншими спеціями на свій смак.
Пожарені млинці охолодити.
Охолоджені млинці змащуємо фаршем, згортаємо трубочками.
Викладаємо рулети на сковороду, заливаємо томатним соусом і гасимо на невеликому вогні 35 хвилин під кришкою. Щоб соус був м’якшим, змішайте томатний соус зі сметаною або вершками. Можна ще додати часнику, зелені.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Літня та легка страва з кабачків без м’яса
Подаю такі бризолі з різними гарнірами, смачно з рисом або картопляним пюре.
Наша страва готова. Смачного!