Готую такі запечені баклажани з м’ясним фаршем все літо: смачно та просто

Ви не уявляєте як це смачно! Запечені баклажани з м’ясним фаршем та сиром у панірувальних сухарях , виходять ще смачніші ніж прості м'ясні котлети. Страва не тільки дуже апетитна та ситна, але й красива. Таку закуску можна приготувати на будь-яке свято.

А ще, такі запечені баклажани з м’ясним фаршем , можна полити часниковим соусом із зелені. Тоді страва буде не тільки смачна, а ще й дуже запашна. Фарш для цієї страви можна використовувати яловичину і свинину, курку, суміш різного м’яса і птиці.

Інгредієнти:

  • баклажани, 2 шт;
  • фарш, 400 г;
  • сир, 100 г;
  • яйця, 3 шт.;
  • сухарі панірувальні, 1 склянка;
  • борошно, 3 ст.л;
  • спеції, сіль, ароматні трави, зелень.

Як готувати запечені баклажани з м’ясним фаршем:

Баклажани ріжемо вздовж скибочками, дряпаємо вилкою канавки, посипаємо сіллю та різними спеціями та ароматними травами, перцем.

Фарш змішуємо з сіллю та спеціями, зеленню та вимішуємо. Викладаємо на скибочки рівним шаром фарш.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Цибульники – додаємо манку в цибулю і через 10 хвилин котлети готові

Яйця збиваємо із сіллю та перцем. Тертий сир змішуємо з яйцями, всипаємо спеції та перемішуємо. Баклажан з фаршем паніруємо в борошні, потім у сухарях і опускаємо в яєчно сирну масу.

Обсмажуємо на олії до рум’яності з двох сторін на невеликому вогні, щоб м’ясна начинка добре просмажилася. Можна протушкувати баклажани під кришкою 5 хвилин, щоб фарш пропарився.

До таких баклажанів з м’ясом в оригінальній паніровці, зробіть ще соус зі сметани або майонезу з кропом та часником.

Ідеально поєднується страва з Салатом з помідорів з часником та зеленню швидкого приготування..

Насолоджуйтесь!

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Світ рецептів
Готую такі запечені баклажани з м’ясним фаршем все літо: смачно та просто
Огірки по-польськи з морквою та цибулею без стерилізації на зиму