Ледачі відбивні з фаршу : смачно та швидко

Ви вмієте готувати ледачі відбивні з фаршу? Рецепт приготування таких  відбивних ідеальний для випадків, коли фарш використовували не весь, а заморожувати назад не хочете. А смачні відбивні будуть завжди до місця. Крім того, вони дуже соковиті, красиві і саме  головне швидкі. Подавши такі ледачі відбивні на святковий стіл, будьте впевнені, що ваші гості, не відразу зрозуміють, що ви їм подали.

Не знайдеться, мабуть, такої людини, яка відмовиться від м’яса. Але, буває не так вже багато часу, особливо після робочого дня, щоб приготувати це м’ясо, та й сил до кінця дня залишається все менше і менше. У цьому випадку ідеальним варіантом будуть ледачі відбивні з фаршу, які не вимагають великих затрат сил і часу  приготування.

Інгредієнти:

  • Фарш— 500 Грам
  • Яйця— 2 Штуки
  • Борошно— 1/2 Склянки
  • Масло Рослинне— 2 Ст. Ложки
  • Сіль— За Смаком
  • Перець— За Смаком

Як готувати ледачі відбивні з фаршу:

Якщо є час приготувати домашній фарш — це відмінно. М’ясо необхідно вимити, просушити і пропустити через м’ясорубку. Для цього рецепта підійде абсолютно будь-яке м’ясо, в тому числі і асорті — яловичина, свинина, курка. Але можна скористатися і вже готовим фаршем, скорочуючи час приготування. Посолити і поперчити все за смаком. При бажанні в рецепт приготування ледачих відбивних можна використовувати свіжу зелень, подрібнену цибулю і часник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тефтелі з індички запечені в овочевому соусі

Формуємо з фаршу кілька однакових кульок. Яйця вбити в невелику мисочку і злегка збити виделкою або вінчиком. Борошно насипати в глибоку тарілку.

З кожної кульки робимо злегка змоченими руками  корж .

Відбивну  відправити в борошно. Обваляти з усіх боків. При бажанні в борошно можна всипати спеції для аромату.

Акуратно перемістити відбивну в яйце і потім відразу викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

Смажити з двох сторін до появи апетитною скоринки.

ЧИТАТИТАКОЖ: М’ясні рулетики з тіста та фаршу в підливі

Подавати такі ледачі відбивні з фаршу в домашніх умовах можна з овочами, гарніром або соусом до смаку.

М’ясо виходить дуже ніжним, соковитим і з хрусткою скоринкою.

Подаємо відбивні гарячими, а доїдаємо (якщо залишаться, звичайно) холодними — вони гарні в будь-якому вигляді;).

Готово!

Оцініть статтю
( 6 оцінок, середнє 4 з 5 )
Світ рецептів
Ледачі відбивні з фаршу : смачно та швидко
Крабовий салат “Дракон” з яблуком і плавленим сиром на новорічний стіл