Не знайдеться, мабуть, такої людини, яка відмовиться від м’яса. Але, буває не так вже багато часу, особливо після робочого дня, щоб приготувати це м’ясо, та й сил до кінця дня залишається все менше і менше. У цьому випадку ідеальним варіантом будуть ледачі відбивні з фаршу, які не вимагають великих затрат сил і часу приготування.
Інгредієнти:
- Фарш— 500 Грам
- Яйця— 2 Штуки
- Борошно— 1/2 Склянки
- Масло Рослинне— 2 Ст. Ложки
- Сіль— За Смаком
- Перець— За Смаком
Як готувати ледачі відбивні з фаршу:
Якщо є час приготувати домашній фарш — це відмінно. М’ясо необхідно вимити, просушити і пропустити через м’ясорубку. Для цього рецепта підійде абсолютно будь-яке м’ясо, в тому числі і асорті — яловичина, свинина, курка. Але можна скористатися і вже готовим фаршем, скорочуючи час приготування. Посолити і поперчити все за смаком. При бажанні в рецепт приготування ледачих відбивних можна використовувати свіжу зелень, подрібнену цибулю і часник.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тефтелі з індички запечені в овочевому соусі
Формуємо з фаршу кілька однакових кульок. Яйця вбити в невелику мисочку і злегка збити виделкою або вінчиком. Борошно насипати в глибоку тарілку.
З кожної кульки робимо злегка змоченими руками корж .
Відбивну відправити в борошно. Обваляти з усіх боків. При бажанні в борошно можна всипати спеції для аромату.
Акуратно перемістити відбивну в яйце і потім відразу викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Смажити з двох сторін до появи апетитною скоринки.
ЧИТАТИТАКОЖ: М’ясні рулетики з тіста та фаршу в підливі
Подавати такі ледачі відбивні з фаршу в домашніх умовах можна з овочами, гарніром або соусом до смаку.
М’ясо виходить дуже ніжним, соковитим і з хрусткою скоринкою.
Подаємо відбивні гарячими, а доїдаємо (якщо залишаться, звичайно) холодними — вони гарні в будь-якому вигляді;).
Готово!