Тонкий лаваш на сковороді – найкращий рецепт. Тільки борошно та кип’яток

Приготуйте тонкий лаваш на сковороді у себе вдома. Такий лаваш можна приготувати дуже швидко і пригощати своїх рідних смачними закусками з лаваша. Подавайте домашній лаваш замість хліба до столу або приготуйте швидкий та ситний сніданок. Вашим рідним точно сподобається домашня випічка.

Дуже просто і швидко, із звичайних продуктів! Тонкий лаваш на сковороді  приготувати вдома дуже просто, не потрібно особливих зусиль. Тісто – з борошна та води, з додаванням солі за бажанням. Печуться дуже тонкі коржики на сковороді .Їсти їх можна з чим завгодно, просто так або замість хліба із супом. А можна, поклавши якусь начинку, чи вона м’ясна чи овочева, загорнути в рулет — вийде шаурма. А ще можна смажити біляші та конвертики з різними начинками. Це дуцже смачно.

 Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • борошно – 350 г;
  • соняшникова олія – 2 ст. л.;
  • кип’яток – 200 мл;
  • сіль – ч. л.

Як готувати тонкий лаваш на сковороді:

Сіль розмішуємо в окропі і заливаємо муку в глибокій мисці. Туди ж вливаємо олію.

Замішуємо тісто, залишаємо на годину підніматися під плівкою і ще раз замішуємо.

Готове тісто ділимо рівними шматочками.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Коли гості на порозі: найшвидший пиріг із лаваша з трьома начинками

Тепер кожен шматочок розминаємо пальцями та обвалюємо у кукурудзяному крохмалі.

Коржики складаємо один над одним.

І розкочуємо в найтонший коржик  діаметром рівний сковороді.

Кожну змащуємо олією.

Розігріваємо добре сковороду і на сухій поверхні миттєво обсмажуємо хліб до готовності. З одного боку смажимо 40 секунд, з іншого вже 30 секунд.

У прісні тонкі коржики можна покласти будь-яку начинку. Але їх смачно подати і як заміну хліба.

Лавашики можна ще змащувати вершковим маслом. Тепер можна подавати такі лаваші в якості доповнення до салатів, шашликів, інших страв. 

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Смачний панський пиріг із лавашу та фаршу. Геніальний рецепт, без зайвої метушні з тістом

Вони відмінно підходять для різних начинок, можна зробити шаурму, конвертики, де буде багато начинки і мало тіста. Всім смачного ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Тонкий лаваш на сковороді – найкращий рецепт. Тільки борошно та кип’яток
Домашня запечена корейка: чудовий рецепт для заміни ковбаси з магазину