Повітряні кекси з консервованими персиками справді випікаються дуже швидко. Довгої метушні з тістом також не вимагають. А начинка йде вже готова. Адже персики треба просто дістати із банки. Зі вказаної кількості інгредієнтів у даному рецепті у вас вийде 10 кексів. Якщо ж ви хочете приготувати їх на всю сім’ю, можете сміливо збільшувати порцію. Також консервовані персики можна сміливо замінити на другі фрукти.
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 дрібка
- Цукор – 100 г
- Лимонна цедра – 1 ч. л.
- Соняшникова олія – 90 г
- Йогурт – 100 г
- Пшеничне борошно – 200 г
- Розпушувач – 12 г
- Консервовані персики – 300 г
Як приготувати кекси з консервованими персиками:
Натріть на дрібній тертці цедру лимона. Змішайте в тарілці яйця, сіль та цукор. Додайте лимонну цедру. Збийте.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шоколадний кекс з апельсином – ніжний та ароматний
Влийте соняшникову олію та натуральний йогурт. Насипте борошно та розпушувач. Все ретельно перемішайте.
Наріжте персики на часточки. Розлийте тісто по формочкам для запікання, змащеною соняшниковою олією.
В кожну з них вставте по 3 дольки персиків.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Сирно-апельсиновий кекс: повітряний та ароматний
Покладіть кекси в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Ароматна випічка готова! Подавати такі кекси слід, присипавши їх цукровою пудрою. Цей десерт неодмінно сподобається найменшим дітлахам. Адже ніжне тісто і соковита фруктова начинка їм обов’язково сподобається.