Рулет із скумбрії – ніжна, яскрава, смачна холодна закуска на свято

Усім привіт, друзі! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачної, красивої та святкової рибки. Яскравий і соковитий рулет із скумбрії з начинкою з моркви та жовтків, запечений у духовці, так і проситься на святковий стіл. Дуже цікава страва, якою можна здивувати навіть бувалих гурманів. Красива, смачна, ароматна рибна закуска, готувати її так просто, а результат приголомшливий.

Скумбрія не може бути несмачною! Ще один рецепт із скумбрії. Рулет зі скумбрії має дуже гарний і апетитний вигляд , який можна приготувати і на святковий стіл, і просто на вечерю. Готується дуже легко і виходить дуже смачно!  На столі така страва матиме дуже ефектний вигляд, гостям неодмінно сподобається ця закуска, ну а витрати на її приготування мінімальні.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Інгредієнти:

  • велика скумбрія – 2шт
  • морква – 1шт
  • варені жовтки – 4шт
  • часник – 3 зубчика
  • сік половини лимону
  • желатин – 15гр
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • зелень

Як приготувати рулет із скумбрії:

Можна взяти заморожену рибу, але тут необхідно правильно вибрати рибу, щоб під час розморожування не отримати безформну масу. Яйця відварюємо круто. Для приготування закуски нам знадобляться тільки жовтки, їх розминаємо виделкою. Білки можна використовувати для приготування якого-небудь салату. Рибу очищаємо, обробляємо її на філе без кісток, поливаємо філе соком лимона, присипаємо сіллю і меленим перцем.

Моркву натираємо на тертці, обсмажуємо на сковороді з додаванням олії (краще вершкового масла). За бажання можна додати в моркву в процесі обсмажування подрібнену маленьку цибулину. У готову моркву додаємо часник, пропустивши його через прес. Сюди ж додаємо і желатин (у сухому вигляді).

Розстеляємо на столі рукав для запікання. Шматок рукава краще розрізати і розгорнути в один шар. Укладаємо філе риби, утворюючи єдиний пласт.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Фуршетні рулетики з оселедця з плавленим сиром, перцем та солоними огірками

Наносимо на нього моркву, зверху розподіляємо подрібнені жовтки. Для підвищення соковитості можна нанести тонкий шар майонезу.

Згортаємо рибу в щільний рулет, щільно обертаємо його плівкою (рукав для запікання), зав’язуємо краї. Можна додатково перев’язати заготовку в кількох місцях. Укладаємо її у форму для запікання і ставимо в духовку на 35 – 40 хвилин за 180 градусів.

Готову закуску залишаємо у формі і в «упаковці» практично до повного охолодження. Після чого потрібно залишити її (не розгортаючи) в холодильнику на 3 – 4 години.

Розгортаємо заготовку тільки перед подачею до столу. Розгортаємо, нарізаємо скибочками, укладаємо їх на блюдо або велику тарілку і подаємо до столу. За бажання рулет із скумбрії прикрашаємо свіжою зеленню.

Ось таку красиву і дуже смачну страву можна приготувати до святкового столу, в її приготуванні немає нічого складного. Приємного апетиту!

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Святкова закуска із скумбрії з яйцем та чорносливом

Готуйте з любов’ю і не забудьте поділитися цікавим рецептом із друзями в соцмережах!

Оцініть статтю
( 2 оцінки, середнє 3 з 5 )
Світ рецептів
Рулет із скумбрії – ніжна, яскрава, смачна холодна закуска на свято
Рулети з індички з різними начинками . Найкращі 4 рецепта до свят