Смачні капустяники у сирному соусі за таким простим рецептом вам точно сподобаються. Легкі за складом котлети. А відома користь овочів тільки додає переваги цій простій, але апетитній страві. Проста та зрозуміла їжа дає людям здоров’я, наприклад, у капусті дуже багато корисних речовин для нашого організму. Їжте капусту, ви допомагаєте своєму організму спалювати зайвий жир і тримаєте своє тіло у чудовій формі! Ставте + в коментарях, якщо будете готувати.
Інгредієнти:
- фарш, 500 г;
- капуста, 200 г;
- рис, 2 – 3 ст.
- цибуля, 2 шт;
- часник, 2 зубчики;
- яйце, 1 шт;
- сіль, перець, панірувальні сухарі;
Для соусу:
- сир вершковий плавлений, 300 г;
- молоко, 150 мл;
- часник, 2 зубчики.
Як приготувати капустяники у сирному соусі:
Курячий фарш (можна брати будь-який), змішуємо з подрібненою м’ясорубкою капустою, цибулею та часником. Рис відварюємо та остуджуємо, додаємо у фарш.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Капустяні котлети пишні та соковиті: кохання з першої котлетки, смажу третю сковорідку
Вводимо яйце, солимо і перчимо, посипаємо будь-якими спеціями та вимішуємо масу. Формуємо котлети та обвалюємо в панірувальних сухарях, обсмажуємо до рум’яності.
Молоко та сир, часник перебиваємо занурювальним блендером.
Соус виливаємо в каструлю з котлетами, готуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин.
До такої унікальної та смачної закуски можна зварити макарони чи спагетті, картопляне пюре чи рис із овочами, гречану кашу.
Також не завадять і різні салати чи мариновані овочі.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Бабуся навчила: здивувала всіх! Смачна страва з простих продуктів
Обов’язково приготуйте цю страву, це дуже смачно!