Дуже смачні помідори по-корейські 🍅 на зиму: в магазині таких не купиш

Яскрава заготівля з помідорів на зиму! Дуже смачно! Спробуйте, не пошкодуєте! Пряні, свіжі й ароматні помідори по-корейські нескладно приготувати на зиму. Знадобиться невеликий набір інгредієнтів і трохи часу. Салат відмінно зберігається навіть при кімнатній температурі, зберігаючи яскраве забарвлення і чудовий кисло-солодкий і помірно гострий смак. Спробуйте, не пошкодуєте!

Багато корейських овочевих салатів готують безпосередньо перед подачею на стіл, але переважно господині заготовляють їх про запас. Такі салати проходять ферментацію, їх зазвичай зберігають в особливих холодильниках, які продають виключно в Кореї. Якщо подібного агрегату немає, салати по-корейські консервують. Після стерилізації заготовки стоять всю зиму, не втрачаючи оригінального смаку. Чудовий приклад – помідори по-корейські. Це неймовірно смачна закуска з помідорів на зиму, готую щороку і по багато.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти :

  • на 3 банки об’ємом 500 мл.
  • Помідори – 1,5 кг.
  •  Солодкий болгарський перець – 2 шт.
  • морква – 2 шт.
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Сіль – 2 ст. ложки
  • Цукор – 41. ст. ложки
  • Чорний мелений перець – 1 ч. ложка
  • Коріандр – 1 ч. ложка
  •  Гострий перець – 1/2 стручка
  • Оцет 9% – 30 мл.
  • Рослинна олія – 100 мл.

Спосіб приготування:

У помідорів обрізаємо плодоніжку і розрізаємо на 4 частини. Щоб закуска була більш яскравою, я взяла жовті та червоні помідори.

Солодкий перець дрібно нарізаємо і відправляємо до помідорів.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Чудові мариновані помідори в овочевому соусі на зиму: з банки з’їдається все, навіть маринад

Моркву натираємо на тертці для моркви по-корейські.

Одну цибулину нарізаємо півкільцями.

Невеликий пучок петрушки дрібно нарізаємо.

Додаємо 2 ст. ложки солі, 4 ст. ложки цукру, 1 ч. ложку чорного меленого перцю, 1 ч. ложку коріандру (якщо не любите, можете не додавати), гострий перець чілі, нарізаний кільцями (кількість регулюйте за смаком), 100 мл олії та 30 мл оцту 9%.

Ретельно перемішуємо і маринуємо протягом 2-3 годин. Намагаємося кожні пів години перемішувати, щоб овочі рівномірно замаринувалися. Овочі дадуть багато соку. По чистих і сухих банках розкладаємо овочеву закуску. Намагаємося укладати щільно. Заливаємо доверху банок маринадом з-під овочів.

На дно глибокої каструлі стелимо рушник і встановлюємо баночки накриті кришками. У каструлю наливаємо теплу воду до плічок банок, ставимо на вогонь і з моменту закипання стерилізуємо 10 хвилин. Потім дістаємо банки і щільно закручуємо кришками. Зберігається така закрутка за кімнатної температури.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Зелені помідори в аджиці на зиму – цей рецепт випрошують усі мої знайомі

За цим рецептом виходять найсмачніші помідори по-корейські. Якщо відкриваємо баночку, то з’їдаємо її відразу, без залишку. Обов’язково візьміть на замітку цей рецепт, впевнена, вам сподобається! Всім смачного і тихого мирного дня 💙💛

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Дуже смачні помідори по-корейські 🍅 на зиму: в магазині таких не купиш
Запечена свинина-гармошка з сиром та ананасом