Хрусткі курячі грудки в картопляній шубці зі смачним соусом – відтепер стануть вашими улюбленими

Такі апетитні курячі грудки в картопляній шубці ,готуються неймовірно швидко і виходять фантастично смачними. Тут підійде абсолютно будь-який гарнір. То ж якщо ви хочете здивувати і порадувати свою сім'ю незвичайною стравою – рецепт спеціально для вас! Ми таку курочку з хрумкою скоринкою дуже любимо і готуємо часто. І вам рекомендуємо!

Грудка – найпопулярніша і найкорисніша частина курки, яку складно приготувати, щоб вона залишилася соковитою. І сьогоднішній рецепт дозволить зберегти всі соки, готуємо курячі грудки в картопляній шубці! Таке філе ви будете готувати щодня. Ідеально підходить для сімейного обіду або вечері, яка гарантовано зачарує ваші смакові рецептори.

Країна Рецептів🍋 в Telegram

Складові:

М’ясо:

  • 2 курячих філе
  • сіль – за смаком
  • мелений чорний перець – за смаком

Начинка:

  • 100 г м’якого масла
  • 100 г тертого сиру
  • свіжий кріп – за смаком
  • сіль – за смаком
  • мелений чорний перець – за смаком

Картопляна основа:

  • 6-7 картоплин + 500 мл води для заливання
  • 1 чайна ложка солі
  • 0,5 чайної ложки меленого чорного перцю
  • 0,5 чайної ложки куркуми
  • 1 яйце
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 склянка борошна

Інше:

  • 30 мл – олія для смаження

Соус:

  • 3 столові ложки сметани
  • 2 столові ложки майонезу
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 0,5 чайної ложки меленого чорного перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки подрібненого свіжого кропу

Як готувати курячі грудки в картопляній шубці:

Підготуйте курячі філе та розріжте їх навпіл, потім накрийте плівкою та обережно відбийте. Посипте їх сіллю, чорним меленим перцем та руками втирайте, щоб спеції вбралися.

Пудготуємо начинку. Покладіть м’яке масло в миску, додайте тертий сир і свіжоподрібнений кріп.

Приправте сіллю і меленим чорним перцем – добре перемішайте.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤  Куряче філе по-французьки з картоплею і помідорами

Нанесіть отриману начинку на приправлені курячі шніцелі, розмажте виделкою на одній половині і накрийте іншою .

Тепер приступаємо до картопляної основи. Покладіть натерту картоплю в миску, залийте водою, промийте, а потім відіжміть зайву воду.

Потім перекладіть їх в іншу миску і посипте сіллю, меленим чорним перцем і куркумою. Далі розбийте яйця, додайте пропущений через прес часник і борошно – ретельно перемішайте.

На сковороду з розігрітою олією за допомогою ополоника викладіть картопляну основу у формі шніцеля.

Потім покладіть на неї курячі шматочки і знову викладіть картопляну основу так, щоб вона повністю покрила шніцель  .

Тепер смажте на слабкому вогні з кожного боку до золотистого кольору.

Нарешті, викладіть смажені шматочки на деко, застелене вологим пергаментом.

Запікайте в попередньо розігрітій духовці 40 хвилин при 180 °C.

У миску для соусу налийте сметану і додайте майонез. Приправте сіллю, меленим чорним перцем, пропущеним через прес часником і свіжоподрібненим кропом – добре перемішайте, і соус готовий!

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Оригінальна запечена страва з курячого філе одразу з гарніром . Буду готувати ще!

Хрусткі шніцелі подавайте зі свіжим салатом, приготовленим з ніжним смачним соусом і, головне, з любов’ю.

Всім смачного ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Хрусткі курячі грудки в картопляній шубці зі смачним соусом – відтепер стануть вашими улюбленими
Пиріжки із листкового бездріжджового тіста з фаршем і картоплею в духовці