Крабовий салат “Дракон” з яблуком і плавленим сиром на новорічний стіл

Крабовий салат "Дракон" з яблуком і плавленим сиром яскраво прикрасить новорічний стіл на Новий рік Дракона! Крабові палички чудово поєднуються з плавленим сиром, кукурудзою та соковитим яблуком. Смак салату - ніжний, приємний і вишуканий. А оформлення у вигляді дракона напевно потішить покровителя прийдешнього року.

Такий крабовий салат “Дракон” готується дуже легко та швидко. Якщо у вас погано з малюванням, то заготуйте собі трафарет у формі дракона. Покладіть його на блюдо і викладіть туди салатну масу. Вам залишиться тільки  прикрасити салат як на моєму фото або так як вам більше хочеться. Ось і все – ваш новорічний салатик готовий!

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 200 г
  • Кукурудза консервована – 150 г
  • Яблуко – 150 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Сир плавлений – 70 г (1 шт.)
  • Цибуля зелена – 10 г
  • Кріп свіжий – 25 г
  • Майонез – 100 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошком – 1 шт.
  • Лист салату – 1 шт.

Як готується крабовий салат дракон:

Готуємо необхідні продукти. Яйця відварюємо круто (8 хвилин) і залишаємо остигати в холодній воді. Із крабових паличок знімаємо пакувальну плівку. Приблизно з 6 крабових паличок зрізаємо червоні смужки для оформлення зубчиків і ніжок дракона під час подачі. Червоні смужки мають бути за товщиною приблизно 3-4 мм (не надто тонкі).Крабові палички, що залишилися, нарізаємо маленькими кубиками. Викладаємо в миску.

Плавлений сирок натираємо на середній тертці та додаємо до крабових паличок. Зелену цибулю дрібно нарізаємо і додаємо в миску. Яйця очищаємо від шкаралупи та нарізаємо маленькими кубиками. Додаємо яйця в миску до решти інгредієнтів.

ЩЕ САЛАТИК: ❤ Листковий салат із курки з часником, ананасами та яйцями

Яблуко очищаємо від шкірки та насіннєвої коробки й нарізаємо маленькими кубиками. Відправляємо яблуко в миску. Додаємо майонез і сіль за смаком. Перемішуємо салат. На велике блюдо викладаємо салат, формуючи тіло дракона.

Нижню частину салату викладаємо кукурудзою.

Дрібно нарізаємо кріп і оформляємо верхню частину салату та хвіст.

Червоні смужки крабових паличок нарізаємо трикутними шматочками і зверху викладаємо червоний гребінь дракона. Також вирізаємо з крабових паличок ніжки та вогонь. Із листочка салату робимо крило, а око – з горошини перцю.

Салат із крабовими паличками, яблуком, плавленим сиром і кукурудзою готовий.

ЩЕ САЛАТ: ❤ Грибний салат «Дід Мороз» з яловичиною та чорносливом

Приємного апетиту! ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Крабовий салат “Дракон” з яблуком і плавленим сиром на новорічний стіл
Кекс із чорною смородиною у духовці