Курячі рулетики у вершковому соусі в духовці. Готувати одне задоволення, дуже легко та просто

Курячі рулетики у вершковому соусі – відмінна страва на обід чи вечерю, яка готується швидко та просто. Такі смачні та ситні гарячі рулетики прикрасять стіл будь-якого урочистого дня, або можна просто подати на обід, доповнивши будь-яким гарніром. Обов'язково спробуйте наш рецепт ❤

Ніжні курячі рулетики у вершковому соусі, запечені в духовці під вершковим соусом сподобаються як дорослим, так і дітям. До речі, до соусу можна додати картоплю і запекти його разом з м’ясом. Так вам не доведеться готувати окремо гарнір. Повірте, рідні вам будуть вдячні!

Запрошуємо в  Країну Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 500 гр.
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Солодка паприка – до смаку

Для начинки:

  • Морква – 1 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Сіль – 1/3 ч.л.

Для заливки:

  • Плавлений сир – 100 гр.
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Вода – 50 мл.
  • Часник – 1 зуб
  • Сіль за смаком

Як готувати курячі рулетики у вершковому соусі :

Беремо курячі грудки, у мене 500 грам і розрізаємо на тонкі пластини. У мене виходить розрізати на 3-4 пластини, 1 половинку. Тепер м’ясо відбиваємо.

Солимо з двох сторін, додаємо спеції за смаком, я додаю чорний перець, солодку паприку.

Залишимо на хвилин 20 замаринуватися. За цей час приготуємо начинку. 1 невелику сиру моркву натираємо на дрібній тертці, твердий сир приблизно 80 г також натираємо на дрібній тертці.

ЩЕ РУЛЕТИКИ: ❤ Тушковані рулетики із свинячого ошийка з грибами та сиром

Кладемо в миску, додаємо 2 зубчики часнику пропущених через прес. Додайте 1 ст.л. сметани та перемішуємо. Підсолюємо за смаком, начинка готова.

Тепер беремо пласт м’яса, кладемо на край начинку і загортаємо в рулет. Закріплюємо дерев’яною шпажкою.

Беремо сковороду та наливаємо трохи олії, добре розігріваємо і обсмажуємо на сильному вогні з двох боків рулетики. Приблизно по 1 хвилині.

Потрібно це зробити швидко, щоб не почав танути сир.

Тепер беремо лист, діаметр моєї форми 26 см. З рулетиків прибираємо шпажки і кладемо швом вниз.

Приготуємо заливку. Беремо 1 плавлений сир та натираємо його на дрібній тертці. Кладемо в миску, додаємо 2 ст. сметани, 1 зубчик часнику, сіль за смаком, вливаємо 50 мл гарячої води та перемішуємо.

Заливаємо соусом рулетики. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 180 градусів 25 хв. або орієнтуйтеся по своїй духовці, до речі етап обсмажування рулетиків можна упустити і тоді не потрібно скріплювати їх шпажками, а просто укласти швом вниз і залити заливкою, подаємо з гарніром,

На гарнір я сьогодні відварила спагетті.

Ось такі апетитні курячі рулетики будуть всередині.

ЩЕ РУЛЕТИКИ: ❤ Рулетики із яловичини з огірком, оливками та перцем

Світ Рецептів і вам бажаємо таких смачних рулетиків та обов’язково вірити в нашу Перемогу 💙💛

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Курячі рулетики у вершковому соусі в духовці. Готувати одне задоволення, дуже легко та просто
Квашені баклажани фаршировані морквою, перцем та часником: одеський рецепт