Країна Рецептів в Telegram
Інгредієнти:
Форма для випічки 20-21 см
Стакан 250 мл
- червона смородина: 0,5 кг
Тісто:
- борошно пшеничне: 2 скл
- цукор: 0,5 склянки
- вершкове масло: 120 гр
- яйце: 1 шт.
- вершки: 2 ст
Пудингова маса:
- молоко: 600 мл
- ванільний пудинг: 2 пак
- цукор: 2-3 столові ложки
Як приготувати пісочний пиріг з червоною смородиною :
Всі інгредієнти для пирога повинні бути холодними. Просійте 2 склянки борошна (стакан 250 мл) у чашу блендера. Додайте цукор, нарізане невеликими шматочками холодне масло, яйце і половину вершків. Все перемішайте, поки не вийде щось схоже на крихту. Якщо структура тіста занадто туга, додайте ще вершків. Рекомендуємо вистелити форму для випічки папером для випічки. Висипати 3/4 тіста на дно форми. Злегка розрівняйте і злегка примніть ложкою. На готове тісто викласти 3/4 вимитої і чистої смородини.
Потім готуємо густий пудинг як вказано на упаковці. Вилийте гарячий пудинг на смородину і розрівняйте. Поверх пудингу викласти решту смородини. Пудинг можна замінити густим заварним кремом.
ЩЕ ПИРІГ: ❤ Бісквітний торт з персиками в сирному кремі за 15 хвилин
Посипте все тістом, що залишилося.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку (полиця нижче середини) і випікати 45 – 50 хвилин, поки верх гарно не зарум’яниться.
Спечений пиріг зі смородиною залишити у формі до повного охолодження.
Солодке пісочне тісто в пирогу, запашний пудинг і кисленька смородина ніби створені одне для одного.
ЩЕ ПИРІГ: ❤ Пишний бісквітний пиріг з червоною смородиною
Смачного! ❤