Я пропоную приготувати ось такий смачненький бісквітний торт з персиками в сирному кремі. Спекти такий тортик зовсім нескладно, а виглядає він, погодьтеся, чудово! Та й на смак, повірте, він неперевершений. Рецепт освоїти нескладно, за великим рахунком, нічого дуже складного. Бажаю удачі у приготуванні!
Підпишись на Країна Рецептів в Telegram
Інгредієнти :
Форма для випікання розміром 27 x 18 см
Тісто:
- яйця курячі – 3 шт.;
- цукор – 150 г;
- борошно – 170 г;
- сік з половини лимона
Крем:
- вершковий сир – 250 г;
- персики в сиропі – 200 г.
- цукрова пудра – 100гр
Сироп для просочування:
- вершки – 100 мл
- згущене молоко – 50г
- цукрова пудра – 1 ч.л.
Як готувати Бісквітний торт з персиками в сирному кремі:
Необхідно акуратно відокремити білки від жовтків. До жовтків висипаємо 50 г цукрового піску. Збиваємо компоненти до повного розчинення піщинок цукру у жовтках.
До білків висипаємо 100 г цукру, виливаємо лимонний сік і збиваємо міксером до утворення білої маси зі стійкими піками. До цієї маси вмішуємо жовткову суміш, добре перемішуємо.
ЩЕ ТОРТИК: ❤ Шоколадний пляцок з вершковим кремом, крекером та смородиновим джемом
В отриману суміш просіюємо борошно, замішуємо однорідне тісто. Викладаємо у форму для випічки 27х18 см пергамент, переміщуємо на дно тісто та вирівнюємо по поверхні.
Випікаємо бісквіт при 180 градусах 25 хвилин. У цей час з’єднуємо 100 г цукрової пудри і вершковий сир, збиваємо міксером до однорідного стану. Персики позбавляємо сиропу, нарізаємо невеликими шматочками.
Перекладаємо персики у вершкову масу, змішуємо. Приготовлений бісквіт розрізаємо горизонтально на два коржі. Вершки з’єднуємо зі згущеним молоком, просочуємо цією рідиною коржі.
На поверхню одного з коржів викладаємо вершковий крем з персиками.
Накриваємо начинку другим коржем, посипаємо залишками цукрової пудри.
Можна для стабілізації торта, забрати його в холодильник на півгодини.
Але, навіть без цієї процедури, десерт виходить неймовірно смачним і солодким.
ЩЕ ТОРТИК: ❤ Самий простий і швидкий бісквітний торт із заварним кремом
Обов’язково спробуйте приготувати. Смачного ❤