Бісквітний торт з персиками в сирному кремі за 15 хвилин

Найніжніший бісквітний торт з персиками в сирному кремі – відмовитися просто неможливо. У святкові дні хочеться порадувати себе і близьких чимось дуже смачненьким і солоденьким. Дієтологи рекомендують віддавати перевагу бісквітним тортам зі збитими вершками або сирним кремом і, звичайно, з добавками різних фруктів. Рецепт для всіх любителів смачненького ❤

Я пропоную приготувати ось такий смачненький бісквітний торт з персиками в сирному кремі. Спекти такий тортик зовсім нескладно, а виглядає він, погодьтеся, чудово! Та й на смак, повірте, він неперевершений. Рецепт освоїти нескладно, за великим рахунком, нічого дуже складного. Бажаю удачі у приготуванні!  

Підпишись на Країна Рецептів🍝  в Telegram

Інгредієнти :

Форма для випікання розміром 27 x 18 см

Тісто:

  • яйця курячі – 3 шт.;
  • цукор – 150 г;
  • борошно – 170 г;
  • сік з половини лимона

Крем:

  • вершковий сир – 250 г;
  • персики в сиропі – 200 г.
  • цукрова пудра – 100гр

Сироп для просочування:

  • вершки – 100 мл
  • згущене молоко – 50г
  • цукрова пудра – 1 ч.л.

Як готувати Бісквітний торт з персиками в сирному кремі:

Необхідно акуратно відокремити білки від жовтків. До жовтків висипаємо 50 г цукрового піску. Збиваємо компоненти до повного розчинення піщинок цукру у жовтках.

До білків висипаємо 100 г цукру, виливаємо лимонний сік і збиваємо міксером до утворення білої маси зі стійкими піками. До цієї маси вмішуємо жовткову суміш, добре перемішуємо.

ЩЕ ТОРТИК: ❤ Шоколадний пляцок з вершковим кремом, крекером та смородиновим джемом

В отриману суміш просіюємо борошно, замішуємо однорідне тісто. Викладаємо у форму для випічки 27х18 см пергамент, переміщуємо на дно тісто та вирівнюємо по поверхні.

Випікаємо бісквіт при 180 градусах 25 хвилин. У цей час з’єднуємо 100 г цукрової пудри і вершковий сир, збиваємо міксером до однорідного стану. Персики позбавляємо сиропу, нарізаємо невеликими шматочками.

Перекладаємо персики у вершкову масу, змішуємо. Приготовлений бісквіт розрізаємо горизонтально на два коржі. Вершки з’єднуємо зі згущеним молоком, просочуємо цією рідиною коржі.

На поверхню одного з коржів викладаємо вершковий крем з персиками.

Накриваємо начинку другим коржем, посипаємо залишками цукрової пудри.

Можна для стабілізації торта, забрати його в холодильник на півгодини.

Але, навіть без цієї процедури, десерт виходить неймовірно смачним  і солодким.

ЩЕ ТОРТИК: ❤ Самий простий і швидкий бісквітний торт із заварним кремом

Обов’язково спробуйте приготувати. Смачного ❤

Оцініть статтю
( 3 оцінки, середнє 3.67 з 5 )
Світ рецептів
Бісквітний торт з персиками в сирному кремі за 15 хвилин
Пляцок “Гуцулка” – дуже смачний та ситний рецепт випічки до чаю