У вас залишилося кілька ягід малини з літа і ви не знаєте, що з ними робити? У такому випадку ви потрапили в потрібне місце. Сьогодні ми разом приготуємо фантастичний кремовий рулет з мигдалем і малиною та пухким вершковим кремом маскарпоне. Завдяки нашому фото рецепту ви швидко впораєтеся з приготуванням цієї смакоти.
Складові:
Тісто:
- 3 яйця
- 4 г солі
- 100 г цукру
- 20 г крохмалю
- 10 мл лимонного соку
- 40 г мигдалевих пластівців
Крем:
- 300 г маскарпоне
- 200 мл вершків для збивання
- 50 г цукрової пудри
- 10 г ванільного цукру
- 200 г малини
Як приготувати кремовий рулет з мигдалем і малиною:
Спочатку відокремимо жовтки від білків.

Білки разом із сіллю, цукром, крохмалем і лимонним соком збиваємо до густої піни.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Пісочний пиріг з червоною смородиною та ванільним пудингом

Викладіть піну на папір для випічки.

Посипте мигдалем.

Випікайте при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин. Продовжуємо з кремом: просто збийте всі інгредієнти, призначені для крему.

Наостанок додаємо малину і ретельно перемішуємо.

Після випікання дістаємо тісто з духовки. Перевертаємо його догори дном і знімаємо папір для випікання.

Нанесіть крем на тісто і розмажте.

Почніть скручувати у рулет.

Загорніть рулет у папір і поставте на 1 годину в холодильник.

Перший раз не плануйте приготування такого рулету відразу на святковий стіл. Приготуйте його спочатку для себе.
ЩЕ ДЕСЕРТИК: ❤ Вершково-малиновий торт з печивом та бісквітом – безумовний фаворит цього сезону

При першому випіканні ви зможете точно відрегулювати час приготування за своєю духовкою і зрозуміти потрібний ступінь готовності меренги, щоб вона не пересушилася і не залишилася вологою.

Смачного!








