Цей оселедець по-циганськи – гостра рибна закуска на основі оселедця, маринованого в гострому томатному соусі з овочами. Приготовлена таким чином риба виходить гострою, пікантною, з виразним пряним кисло-солодким смаком, у поєднанні з огірками, томатом та оцтом. Вживати її можна вже через кілька годин після приготування.
Інгредієнти:
- 1 банка оселедця в олії
- 1/3 склянки оливкової олії
- 4 маринованих огірка
- 2 маленькі цибулини
- 3 столові ложки гострого кетчупу
- сіль і перець за смаком
Як готувати оселедець по-циганські :
Цибулю нарізати дрібними кубиками;
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Даю супер смачний рецепт посолу оселедця
Огірки нарізати дрібними кубиками;
Змішати огірки з цибулею, додати кетчуп, оливкову олію і спеції. Все перемішати;
Оселедець нарізати невеликими шматочками і викласти на блюдце;
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Оселедець в томатному соусі з чорносливом
Зверху викласти соус і поставити оселедець по-циганські в холодильник на 2 годинки. Ще можна все перемішати , як салат.
Зізнавайтесь кому рецепт сподобався? Будете готувати його? Якщо так, тоді збережіть собі, щоб не загубити!
Смачного приготування Вам.