Оселедець по-циганські: неймовірно смачний рецепт

Бажаєте познайомитись із ще одним нашим оригінальним рецептом? Спробуйте оселедець по-циганські! Усього кілька інгредієнтів дають інтригуючий та неповторний смак. Слабосолоний оселедець та пікантний томатний соус. Складно уявити, що вийшло? Готуйте та насолоджуйтесь!

Цей оселедець по-циганськи – гостра рибна закуска на основі оселедця, маринованого в гострому томатному соусі з овочами. Приготовлена ​​таким чином риба виходить гострою, пікантною, з виразним пряним кисло-солодким смаком, у поєднанні з огірками, томатом та оцтом. Вживати її можна вже через кілька годин після приготування.

Інгредієнти:

  • 1 банка оселедця в олії
  • 1/3 склянки оливкової олії
  • 4 маринованих огірка
  • 2 маленькі цибулини
  • 3 столові ложки гострого кетчупу
  • сіль і перець за смаком

Як готувати оселедець по-циганські :

Цибулю нарізати дрібними кубиками;

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Даю супер смачний рецепт посолу оселедця

Огірки нарізати дрібними кубиками;

Змішати огірки з цибулею, додати кетчуп, оливкову олію і спеції. Все перемішати;

Оселедець нарізати невеликими шматочками і викласти на блюдце;

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Оселедець в томатному соусі з чорносливом

Зверху викласти соус і поставити оселедець по-циганські в холодильник на 2 годинки. Ще можна все перемішати , як салат.

Зізнавайтесь кому рецепт сподобався? Будете готувати його? Якщо так, тоді збережіть собі, щоб не загубити!

Смачного приготування Вам.

Оцініть статтю
( 4 оцінки, середнє 2.5 з 5 )
Світ рецептів
Оселедець по-циганські: неймовірно смачний рецепт
Шоколадний “Вацлавський” торт – неймовірно смачний. Класичний рецепт за ДСТУ