Щільна глазур для пасок – без яєць, без желатину, не тріскається і не кришиться при нарізці

Це незвичайна щільна глазур для пасок, яка не липне і не кришиться. Нереально смачна і проста в приготуванні. Вона не обсипається під час нарізання, не містить сирого білка, смачна, щільна і швидко сохне . В усіх відношеннях ідеальна. Ще й готується за лічені хвилини.

Сьогодні представляю вашій увазі ще один варіант покриття для пасочки. Така щільна глазур для пасок робиться ще простіше, ніж желатинова. При дотриманні всіх рекомендацій, у вас вийде ідеальна прикраса для пасок. Я відкрила цей рецепт для себе не так давно і відразу ж занесла його в свій список улюблених варіантів глазурі.

Країна Рецептів🍝  у Telegram

Інгредієнти:

  • Сухе молоко – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 50 гр.
  • Молоко – 2-3 ст. ложки.
  • Побільше любові і гарного настрою ( обов’язково ).

Як готується щільна глазур для пасок:

Відразу ж скажу, що я печу невеликі порції пасок, тому і глазурі роблю не багато. Ці пропорції розраховані на 5 невеликих пасочок. Тому, якщо вам потрібно більше, просто збільшуйте пропорції.

Сухе молоко ( у мене, воно, до речі, знежирене ), всипаємо в зручну миску.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Великодня паска на рідкому тісті без замісу руками

Додаємо цукрову пудру, добре перемішуємо сухі інгредієнти.

Тепер по одній ложці вливаємо молоко і все інтенсивно перемішуємо. Молоко можна замінити на воду, якщо, раптом, його не виявилося під рукою. Тут, головне, не перелити рідину, інакше доведеться знову досипати сухі складові.

Додаємо рідини стільки, щоб вийшла тягуча маса, схожа на згущене молоко, але більш густа і більш в’язка.

Сухе молоко може комкуваться, якщо в масі будуть сухі грудочки, які не захочуть розмішуватися, можна пробити масу блендером.

Врахуйте, що така глазур застигає швидко, тому все повинно бути під рукою, і наносити її треба швидко. Як і будь-яку глазур — наносимо цю суміш на вже охололі пасочки.

У мене було 5 пасочки, і я вирішила спочатку покрити їх цією глазур’ю, а потім зробити посипання. Але поки я завдала глазур на останній пасочці, шапочка на першому вже підсохла і посипку я вже буквально клеїла на неї, притискаючи пальцем. Тому краще наносити суміш на паску і відразу робити прикрасу.

Якщо в процесі роботи глазур загустіла і наносити її стало вже важко, слід її трохи розбавити молоком / водою.

Єдиний, але на мій погляд, незначний мінус такої глазурі — вона має жовтуватий відтінок. Його дає сухе молоко. Якщо для вас це не критично, то сміливо можете пробувати цей варіант глазурі.

ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Паска “Краффін” на Великдень з родзинками і сушеними вишнями

Рецепт цих чудових пасочок на жовтках ви зможете подивитися за посиланням.

Пробували робити таку глазур? Поділіться своїм улюбленим рецептом глазурі для пасок! Всім смачного ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Щільна глазур для пасок – без яєць, без желатину, не тріскається і не кришиться при нарізці
Ніжний сирник з малиною : смачний десерт від Дарії Цвек