Морква по-корейськи смачна сама по собі. Але якщо вам набрид моноваріант, то приготуйте з нею цей простий але дуже смачний салат з корейської моркви, копченої ковбаси та кукурудзи. Корейська морковка зробить страву соковитою, хрусткою та додасть пряного смаку. Спробуйте, вам сподобається!
Запрошуємо в Країну Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Корейська морква 200 гр
- Кукурудза консервована 150 гр
- Копчена ковбаса 250 гр
- Твердий сир 100 гр
- Майонез 50 гр
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Як готувати салат з корейської моркви:
Підготуйте для цього потрібні інгредієнти. Сир та ковбасу вибирайте на свій смак. Ковбасу можна взяти не тільки копчену, а й варену або замінити її на відварене або обсмажене м’ясо. Моркву по-корейськи можна придбати готову або зробити самостійно. Для заправки можна замінити майонез на сметану.
Для приготування салату наріжте ковбасу соломкою і викладіть в чашу, в якій змішуватимете всі інгредієнти.
ЩЕ САЛАТИК: ❤ Салат з копченою курячою грудкою та корейською морквою
Наріжте сир невеликими кубиками і відправте в чашу до ковбаси.
Баночку з консервованою кукурудзою відкрийте і злийте з неї всю рідину. Моркву по-корейськи можна порізати трохи дрібніше, ніж вона є. До салату додайте кукурудзу та моркву.
Додайте в чашу подрібнену свіжу зелень та майонез. Можна підсипати трохи солі та меленого перцю. При додаванні солі враховуйте, що майонез уже солоний. Можливо, що сіль вам не знадобиться. А якщо ви вирішите заправити салат сметаною замість майонезу, то його краще підсолити.
Всі інгредієнти перемішайте і трохи охолодіть у холодильнику.
ЩЕ САЛАТИК: ❤ Салат “Панський” з куркою, ананасом та горіхами – готується просто, а виглядає святково
Перед подачею перекладіть салат у відповідний салатник і подавайте до столу. Смачного❤ !