Цей простий салат з копченою курячою грудкою готується максимально швидко . Зате смак у нього виходить оригінальний та пікантний. Якщо видалити з помідора насіння, салат надовго збереже свою структуру, смак і зовнішній вигляд. Ще одна його перевага те, що він дуже ситний. Дуже смачний салат, який прикрасить та урізноманітнить святковий стіл. У ньому чудово поєднується ніжне куряче м’ясо з насиченим смаком корейської моркви, яка додає салату пікантність.
Інгредієнти:
- 150 гр. копченої курячої грудки
- 50 гр. моркви по-корейськи
- 1 помідор
- Майонез для заправки.
- 5 гр. зеленої цибулі
- 50 гр. твердого сиру
- 2 шт. курячих яйця
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль за смаком.
Як готувати салат з копченою курячою грудкою
Підготуйте продукти для приготування салату. Яйця відварити не довше 10 хвилин, остудити, очистити. Цибулю та помідор помийте, обсушіть.
Твердий сир та яйця натріть на великій тертці, складіть у глибоку миску.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: 🌺 Салат з ананасами, морквою по-корейськи та крабовими паличками
Додайте нарізану кубиком копчену курку, моркву по-корейськи наріжте на більш короткі відрізки.
Зелену цибулю дрібно наріжте, помідор очистіть від насіння і наріжте кубиком. Все складіть в миску до решти інгредієнтів.
Додайте майонез і свіжозмелений чорний перець. За бажання можна додати трохи солі, перемішайте салат.
На стіл салат із копченою куркою, корейською морквою, сиром та вареними яйцями подавайте відразу ж після приготування.
ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: 🌺 Чудовий салат «Жар-птиця» з морквою по-корейськи
Смачного!🌺