Перекус за 30 хв: духмяні і смачні міні-піци

Швидкий рецепт міні-піци, ідеальної для вечірки або просто для обіду. Смачне та хрустке тісто для піци та будь-які інгредієнти на ваш смак. Тісто можна зробити ввечері і поставити на ніч у холодильник, а вранці дістати за 30 хвилин до випічки. Ви можете змінювати інгредієнти відповідно до ваших уподобань та смаків. За цим рецептом у мене вийшло близько 9 міні-піц розміром близько 12 см.

Міні-піци  дуже легко готувати. Начинка для піци може бути найрізноманітнішою, у нас ковбаса, помідори, сир та олії. Як соус візьмемо кетчуп і Ці смачні міні-піци можна взяти з собою на роботу, навчання, покласти дитині до школи, нагодувати невелику компанію, приготувати для виїзду на природу або в дорогу. Смачна їжа на будь-який випадок.

Підписуйтесь на Країна Рецептів 🍝 в Telegram

Інгредієнти:

Тісто:

  • 400 г пшеничного борошна
  • 11 г сухих дріжджів або 25 г свіжих
  • 220 мл теплої води
  • 2 ст ложки оливкової
  • 1 чайна ложка солі
  • 1/2 чайної ложки цукру

Соус

  • 1 чашка томатної пасати або пюре
  • 1 зубчик часнику
  • 2 чайні ложки орегано
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1/2 чайної ложки цукру
  • сіль і перець за смаком

Додатково

  • сир моцарелла  або маленькі кульки
  • шинка або ковбаса
  • червона цибуля
  • руккола після запікання
  • червоний перець
  • помідори черрі
  • гриби

Як приготувати міні-піци:

Свіжі або сухі дріжджі розмішати в теплій воді з цукром і залишити для підйому (приблизно 10 хвилин).

Просійте борошно в миску, потім додайте розчин, що піднявся, оливкову олію та сіль.

Починаємо вимішувати тісто, поки воно не стане однорідним і гладким. Сформувати кулю, покласти в миску і обернути харчовою плівкою або тканиною. Ми залишаємо приблизно на 1 годину для підйому.

ЩЕ РЕЦЕПТИК: ❤ Човники з сирною начинкою та хрусткою скоринкою із м’якого тіста

Тим часом приготуйте томатний соус для піци. Обсмажте подрібнений часник на оливковій олії 2-3 хвилини. Потім додайте пюре та інші інгредієнти і варіть приблизно 10 хвилин. Зняти з вогню і залишити остигати. Після закінчення цього часу трохи помісіть тісто і розділіть його на 8-10 частин, залежно від того, якого розміру ви хочете отримати піцу.

Вистеліть деко папером для випікання . Кожен шматочок злегка розтягують пальцями в досить тонкий корж і змащують соусом. Розмістіть улюблені інгредієнти . Посипати тертим сиром.

Поставте в розігріту духовку приблизно на 10-13 хвилин при 220ºC.При подачі посипте руколою. Трохи остудити і подавати до столу.

ЩЕ СМАЧНЕНЬКЕ: ❤ Вертути по-молдавськи з картоплею та цибулею

Смачної вам піци від Світ Рецептів ❤

Оцініть статтю
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Світ рецептів
Перекус за 30 хв: духмяні і смачні міні-піци
Тефтелі з індички запечені в овочевому соусі