Основа цієї закусочної випічки – покупне листкове тісто, а як начинку використовують шинку та сир. Спершу формується довгий рулет, який потім розрізається на невеликі рулетики – це просто і швидко. Перед випічкою ці рулетики із листкового тіста змащуються жовтком ,при бажанні можете посипати кунжутом. Просто і смачно.
Інгредієнти:
- 400 г листкового тіста
- 100 г шинки
- 70 г ріпчастої цибулі
- 100 г тертого сиру
- 3 г солі
- перець
- солодкого перцю
- 5 яєць
Як приготувати рулетики із листкового тіста :
Підготуйте продукти. Листкове тісто розморозьте заздалегідь (я залишаю його на ніч у верхній камері холодильника). Увімкніть духовку, щоб вона розігрівалася до 180 градусів. Відріжте аркуш пергаменту за розміром дека – 35х30 см. На пергамент викладіть розморожене тісто і розкачайте його в пласт розміром приблизно 22х27 см, до товщини приблизно 3 мм. Викладіть шинку та ріпчасту цибулю на листкове тісто.
Додайте перець і паприку . Рівномірно посипте натертим сиром. Долонями притисніть начинку до тіста.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Пиріжки із листкового бездріжджового тіста з фаршем і картоплею в духовці
Згорніть щільний рулет у напрямку до вільного краю тіста.
Розріжте рулет на шайбочки завширшки приблизно 2-3 см.
Викладіть равликів у скляну форму.
У пакеті, що закривається, збийте яйця.
Тепер просто зробіть дірочки зубочисткою у пакеті.
Виляйте всю яєчну суміш на рулетики.
Випікати при 180 градусах приблизно 20 хвилин.
Ось такі смачні рулетики у нас вийшли.
ЩЕ РЕЦЕПТ: ❤ Конвертики з листкового тіста з куркою та сиром
Смачного вам . Готуйте з любов’ю ❤