Це мій улюблений салат в цей сезон. Салат «Курочка під осінньою шубою» готую частенько, особливо в сезон грибів. Та й зимою також він частий гість на нашому столі, бо гриби я відварюю і заморожую. Але гриби можна любі посмажити, навіть з магазину, чи взяти мариновані опеньки або печериці.
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- куряче стегенце 1 шт.
- огірок солоний або маринований 3 шт.
- яйця 4-5 шт.
- гриби 300-400 гр. (у сирому вигляді)
- морква 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- кукурудза 100 гр.
- зелень кропу
- майонез
- сіль, перець за смаком
Як готувати салат “Курочка під осінньою шубою”:
Варю до готовності куряче стегенце, охолоджую та дрібно нарізаю. Викладаю на тарілку, зверху роблю сіточку з майонезу та посипаю кропом.
Далі викладаю нарізані квадратиками огірки, роблю сіточку з майонезу.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат “Троянда з огірків” – смачно та красиво
Гриби обжарюю до готовності, викладаю третім шаром.
Моркву натираю на терці та нарізаю кільцями цибулю, обжарюю разом до готовності. Викладаю поверх грибів.
Натираю на терці яйця та поливаю майонезом, по бажанню сіль та перець.
Останнім шаром салату викладаю кукурудзу. Поливаю майонезом.
Прикрашаю зеленню та залишаю салат настоятись на 3 години.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат з куркою та морквою по-корейські. Від цього салату всі господині в захваті
Смачного вам салатику! ❤