Пиріг із родзинками “Яблучна ніжність” варто приготувати, щоб потішити себе та близьких смачною випічкою. Він дуже ніжний і має текстуру, що тане в роті. Такий десерт ідеально підійде до ранкової кави або чашки чаю під час полудня. М’який, злегка вологий від яблук пиріг сподобається і дорослим, і маленьким дітям! Рідні проситимуть готувати його знову і знову!
Країна Рецептів у Telegram
Інгредієнти:
- Яйце куряче 3 шт.
- Цукор-пісок 160 гр.
- Сметана 18% 100 мл.
- Молоко коров’яче 80 мл.
- Олія рослинна 90 мл.
- Родзинки 100 гр.
- Борошно пшеничне 320 гр.
- Розпушувач 10 гр.
- Яблуко 2 шт.
- Цукрова пудра 30 гр.
Як приготувати яблучний пиріг із родзинками:
Вбиваємо в глибоку миску три курячих яйця, всипаємо 160 грам цукру, сметани 100 грам 18% жирності, вливаємо 80 грам молока, 90 грам рослинної олії і добре збиваємо вінчиком до однорідної маси.
У миску додаємо 320 грамів просіяного борошна, 10 грамів розпушувача і ретельно все перемішуємо за допомогою вінчика.
ЩЕ ПИРІГ: ❤ Смачний пиріг із 3-ма начинками! Не думала, що вийде так смачно
У тісто додаємо 100 грамів родзинок і перемішуємо лопаткою.
Яблука нарізаємо на часточки, видаливши серцевину з насінням.
У форму для випічки 24 сантиметри (застелену пергаментним папером) виливаємо підготовлене тісто, вирівнюємо. У тісто викладаємо часточки яблук. Зверху посипаємо трохи родзинками і відправляємо в духовку, випікаємо 35-40 хвилин, у попередньо розігрітій духовці до 180 градусів.
Яблучний пиріг із родзинками готовий! Дістаємо пиріг із форми і посипаємо зверху цукровою пудрою, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.
ЩЕ ПИРІГ: ❤ Пиріг із горіхово-коричною начинкою. Чудова випічка для холодних зимніх днів!
Як бачите, спекти пиріг до чаю зовсім не складно, рецепт найпростіший. Обов’язково приготуйте його своїм рідним і близьким, почастуйте їх красивим і смачним пирогом! Всім смачного 💙💛