Загалом, приготувати салат «Грибна галявина» можна і за іншим рецептом, необов’язково з шинкою, головне, його прикрасити саме так, як на фото. Казкова холодна закуска готова і може бути подана на стіл, дивуючи своїм неперевершеним виглядом і пікантний смак всіх гостей.
Інгредієнти:
- Гриби печериці – 400 г, мариновані;
- Шинка – 200 г;
- Картофель – 3-4 шт;
- Яйця – 3 шт;
- Зелена цибуля – за смаком;
- Майонез – по вкусу;
- Соль – по вкусу;
Як готувати салат «Грибна галявина» :
Картопля зваріть до готовності в мундирі, остудіть, очистіть і натріть на тертці.
Яйця відваріть круто, почистіть їх від шкаралупи і також натріть.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Салат з тунцем і морквою: на свято і на кожен день
Викладіть на блюдо перший шар половини тертої картоплі, трохи присоліть і змастіть його майонезом.
Потім покладіть терті яйця та зверху – майонез.
Шинку наріжте дрібним кубиком і розкладіть на яйця. Також промажте.
Накрийте картоплею, що залишилася. Його потрібно буде густо змастити майонезом і посипати дрібно нарізаною цибулею.
Викладіть зверху печериці, щоб склалося враження, що вони ростуть на грибній галявині.
Залишіть салат просочитися у холодильнику мінімум на 2-3 години.
Після закінчення цього часу витягніть страву з холодильника. Вийшов гарний і оригінальний салат.
ЧИТАТ ТАКОЖ: Листковий салат з шампіньйонами, сиром та маринованими огірками
Таке ситне блюдо буде доречно для будь-якого свята і легко зможе скрасити повсякденний вечерю, створюючи затишну атмосферу і приємний аромат.
Смачного!