Щоб здивувати родину або гостей смачною стравою і при цьому не застрягти на кухні, пропонуємо вам звернути увагу на прості та швидкі рецепти. Один із таких – салат “Іванка” із копченою куркою , який взагалі нескладно приготувати з простих продуктів і, як ви вже могли зрозуміти, його не соромно подати навіть на святковий стіл. Втім, простота приготування дозволяє легко готувати його для доповнення до столу будь-якого дня. Дізнайтеся, як швидко і просто приготувати салат, який підкорює серця з першої ложки.
Інгредієнти:
- корейська морква 400 г
- копчена грудка 200 г
- сир твердий 200 г
- апельсин 1 шт.
- кукурудза 150 г
- майонез
Як готувати салат “Іванка” з копченою куркою:
Підготуйте для цього необхідні інгредієнти. Салат можна зробити просто нарізавши і змішавши всі інгредієнти. Але для красивої подачі можна його викласти шарами порційно або ж у сервірувальному кільці. Кільце необхідно відразу поставити на ту тарілку, на якій салат подаватимуть на стіл. У роз’ємну форму першим шаром кладем частину моркви, змащуємо майонезом.
Далі кубиками нарізаємо копчену курячу грудку, змащуємо майонезом.
ЩЕ САЛАТ: ❤ Салат “Валерія” із крабовими паличками та морквою по-корейськи: вишукана страва на будь-який стіл
Натираємо на крупній на терці сир, змащуємо майонезом.
Висипаємо кукурудзу. Апельсин очищаємо, розбираємо на часточки, видаляємо білі плівки. Нарізаємо часточки невеликими шматочками. Викладаємо поверх кукурудзи шматочки апельсина, поливаємо сіточкою із майонезу.
Знову морква і поливаємо сіточкою із майонезу. Прикрашаємо за бажанням зеленню або краще зернами гранату.
ЩЕ САЛАТ:❤ Ніжний салат “Сніжок” з куркою та огірком. Смачний, швидкий салат на святковий стіл
Несіть салат до столу, хай смакує! Готуйте з любов’ю ❤